<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returret
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

UDELIV - HAVEMASKINER & REDSKABER

Havemaskiner

Uanset hvilken opgave der skal udføres, hvilken årstid det er, eller hvor stor din have er, er der en passende og effektiv havemaskine eller , der passer perfekt til opgaven. Mængden af forskellige havemaskiner og deres mange forskellige egenskaber er en jungle. For at danne dig et overblik kan du her læse om det store udvalg og samtidig finde ud af, hvilken maskine der passer sig bedst til lige præcis dit havearbejde.

Haven til sommeren

Græsset - hækken eller planterne i drivhuset? Der er masser af gøremål henover forår og sommeren men heldigvis finder du mange forskellige redskaber til netop dit gøremål her på siden. 

Havemaskiner der hjælper dig gennem forår og efterår

Når bladene er faldet, eller græsset er slået, skal resterne samles sammen, så haven vedligeholdes, det kan bl.a.  en løvrive bruges til. 

Denne samt andre redskaber finder du på vores hjemmeside. 

Maskiner til de kolde tider

Alle årstider kræver dets arbejde. Det er ikke udelukkende, når naturen blomstrer og er på sit højeste, men lige så vel når sneen er faldet, og vejret egentlig mest kalder for en aften indendørs.

For at holde varmen indendørs skal der noget træ i pejsen. Derfor skal der fældes træ. De havemaskiner, der her gør sig oplagte, er en motorsav eller en kædesav. Her skal man også være opmærksom på den store variation af modeller og prisleje. Fordelene ved denne maskine kan for eksempel være brugervenlighed, stor effekt samtidig med lille vægt. Kæden har en høj hastighed, og derfor forekommer der hurtig og blød skæring. I nogle modeller kan du finde et gennemsigtigt vindue. Dette vindue gør det nemt at tjekke og kontrollere olieniveauet.

Nok er sneen faldet, men den skal også fjernes. Her er en sneslynge en meget praktisk og effektiv havemaskine. Almene haveredskaber måler sig på ingen måde med denne type maskine. Det kræver pludseligt mange færre kræfter at rydde indkørslen.

Fordele ved en sneslynge er følgende:

  • Kraftige profildæk og hermed god trækkraft
  • Maskinen trækker på begge hjul ved hjælp af differentialespærren
  • Justerbart håndtag der medfører let håndtering.

Find den perfekte have & legeaktivitet her hos os

Legeredskaber i haven holder ens egne og måske gadens børn beskræfitiget i mange timer. Vi tilbyder kvalitets produkter fra den anakendte danske leverandør PLUS. Det kan godt betale sig at ofre nogle ekstra penge, for den gode kvalitet og lige præcis dét får du ved at købe artikler fra PLUS.  Vi leverere i samarbejde med PLUS have artikler i hele landet ( se leveringsbetingelser) normalet inden for 5 hverdage. 

Vi kan altid kontaktes hvis der er have & hegnsatikler  du eftersøger, men som ikke findes på hjemmesiden.  

God arbejdslyst!