Isolering

Glasuld
Stenuld
Murbatts
Vintermåtter & fugefilt
Rørskåle
Gulvisolering Polystyren (flamingo)
Papiruld
Træfiber isolering

Den rigtige type isolering der passer til dit isoleringsprojekt finder du hos os 

På Net2trælast.dk finder du de bedste materialer og produkter inden for isolering, som dækker over adskillige løsninger med forskellige formål. Hver af isoleringsmulighederne er det oplagte valg til forskellige steder i en bygning og vælges efter dine behov og ønsker.

Isolering af høj kvalitet og til lav pris

Uanset hvad dine behov er, kan vi hjælpe dig med at finde nøjagtigt de isoleringsmaterialer, som du står og mangler. Vores alsidige produkter til isoleringen af en bygning kan både benyttes ved en renovering, et nybyggeri og en efterisolering, så du kan få de rigtige materialer til enhver form for isolering i en bygning her på vores online byggemarked. De forskellige produkter passer til alle typer af almene bygninger, her er erhvervsbygninger, huse og industrielle bygninger de hyppigste bygninger, som vi leverer isolering til. Der kan dog selvfølgelig være forskel på behovet i de forskellige bygninger og derfor brug for én type isolering til én slags bygning og andre isoleringsmaterialer til andre bygninger. En industriel bygning kan sagtens have andre krav til materialeform og materialeindhold end et privat hus vil have. Læs derfor om vores isoleringsprodukter inde på deres respektive sider og se, om du kan bruge produktet til dit isoleringsprojekt.

En gennemført isolering med moderne materialer

Mange bruger i dag en ny isolering til at skabe en endnu tættere isolering, som bliver en del af deres lavenergibyggeri. Dette er både brugt til private huse og store erhvervsbygninger, som alle styrer mod de samme mål. Med en lavenergibygning, ønsker man først og fremmest at formindske alle muligheder for ressourcespild i bygningen, da de nyeste materialer og isoleringsløsninger giver et langt bedre resultat end hvad man før i tiden kunne opnå med isoleringsmaterialer. Igennem en opgradering af isoleringen og en nedgradering af ressourceforbruget, sker en naturlig reducering af de faste udgifter til bygningen. På den måde sparer man ikke kun klimaet for et overforbrug af ressourcer, men man sparer også sig selv for en større regning end overhovedet nødvendigt.

Få dine isoleringsmaterialer leveret fragtfrit

Vore lavprisbyggemarked sørger for gode og overkommelige priser på vores isoleringsprodukter, men dette gælder også i forhold til vores leveringservice af disse. Hos os får du nemlig fordelagtige priser på alle leveringer, hvad end du handler stort eller småt ind. Du vil dog opleve den største fordel, når du har brug for meget på én gang. Derfor er vores byggemarked især tilegnet de gennemførte indkøb, hvor du samlet kan finde alle dele, som du skal bruge til din isolering. Når du har fundet frem til de helt rigtige materialer til isoleringen, får du leveret dine varer til den ønskede adresse, som er helt uden omkostninger ved et dækkende indkøb. Derved behøver du kun at tænke på priserne her på siden og har ingen grund til at bekymre dig om ekstra gebyrer eller betalinger i forbindelse med din handel på vores gennemførte byggemarked. Med vores fragtfrie levering, bliver dine isoleringsvarer leveret lige til din dør. Nogle isoleringsartikler leveres udelukkende fra leverandør, hvorved der kan komme et leveringsgebyr på. Spørg os for ydeligere information.
 

Isolering er vigtigt for både dig og miljøet  

Er du i gang med dit nyeste byggeprojekt? Og mangler du det rette materiale til isolering af din fremtidige bolig? Så fortvivl ikke. Hos os finder du et bredt udvalg af isoleringsmaterialer, hvad enten du skal have isoleret vægge eller gulve. Det kan også være, at du har interesse i at få din bolig efterisoleret. Indtil 1970’erne isolerede man nemlig ikke nødvendigvis alle mure i huset, man efterlod ofte en såkaldt hulmur. Dette har ofte medført et stort varmetab. Energipriserne er i dag, efter flere oliekriser, langt højere end dengang, hvorfor en efterisolering kan gøre underværker for dig og din varmeregning.

Et godt indeklima og en lavere varmeregning med isolering

Den rette isolering er altafgørende for, at vores boliger, så at sige, kan ”holde på varmen”. Vi tilbyder derfor mange forskellige muligheder, så du kan finde det materiale, der får den allerbedste værdi for dig og din bolig. Det er nemlig forskelligt, hvilken type du bør vælge, alt efter, om du skal have isoleret ydervægge, hvor murbatts kan være en fordel, eller om du skal have gulvet isoleret. Her tilbyder vi også forskellige muligheder, alle af høj kvalitet.

Med den rette isolering kan du spare mange penge på varmeregningen. Desuden er dette materiale især vigtig i de kolde vinterperioder, ikke blot på baggrund af en lavere varmeregning, men samtidig betyder isolering, at det ikke bliver uforholdsmæssigt koldt i din bolig. Dette skyldes, at materialet forhindrer varmen i blot at sive ud, da isoleringsmateriale generelt er kendetegnet ved at være dårlige varmeledere. Dette materiale er samtidig væsentligt for at skabe et godt indeklima i forhold til at forhindre fugt og råd, der kan risikere at udvikle sig til skimmelsvamp.

Med den rette isolering hjælper du miljøet

Hos Net2trælast.dk finder du mange muligheder for isolering, hvad enten du skal isolere din bolig for første gang eller efterisolere. Med god isolering gør du ikke kun noget godt for dig selv og din varmeregning, men du gør også miljøet en tjeneste. Det rette ressourceforbrug er selvsagt bedre for miljøet end brug af unødig energi og ressourcespild. Altså er dette materiale godt for miljøet. Desuden er mange af vores materialer bæredygtige.

Vi tilbyder blandt andet papiruld, som er et isoleringsmateriale, der sætter bæredygtighed i fokus. Papiruld er nemlig primært lavet af genbrugsaviser. Du kan også vælge stenuld, der ligeledes er et bæredygtigt valg. Hovedsagligt består stenuld af vulkanske sten, og dermed altså et materiale, der aldrig vil blive udtømt. Også glasuld, som er fremstillet med en høj koncentration af genbrugsglas, er et bæredygtigt valg. 
Her på siden har du derfor rig mulighed for at vælge en bæredygtig isoleringsløsning.

Vil du vide mere om isolering, og hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os allerede i dag og hør mere.