Laminat & Vinylgulve

Faldende orden

9 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

9 varer

pr. side

Forestil dig et hjem med smukke, sofistikerede og stilren nordisk gulv.  Det kan du få hos Alloc & Wallmann, som begge er eksperter i at producere yndefulde laminatgulve i nordisk design. Med mange års erfaring er de i stand til at udvikle gulve, som er tilpasset tidens trends, samtidig med at de bevarer en tidløs elegance. Samtidig bliver der lagt stor vægt på, at produkterne lever op til de høje kvalitetskrav, samt formår at forene nordisk æstetik med bundsolid holdbarhed og funktionalitet.

Elegante gulve som er elsket af brugere verden over.  Det skyldes måske, at virksomhederne aldrig går på kompromis med kvaliteten og aldrig slipper visionen om hele tiden at tænke nyt, udvikle sig og blive bedre - til glæde og gavn for sig selv og sine brugere. Denne udvikling har ført til et nuanceret og grundigt bearbejdet sortiment af gulve for enhver smag.

Moland Purline Organic Flooring - et organisk produkt, produceret af naturlige og bæredygtige råstoffer. Moland Bastion Vinyl – robuste vinyl gulve, hvor der er lagt vægt på at bevare det naturlige trælook