Papiruld

Papiruld

1 vare

Faldende orden
pr. side
Loading ...
Load More ...

1 vare

Faldende orden
pr. side

Papiruld til isolering og efterisolering

Der er mange fordele ved isolering med Papiruld og efterisolering med Papiruld. Energistyrelsen anbefaler, at du først forbedrer din isolering, hvis du vil spare penge på varmeregningen. Det er nemlig her, der er flest penge at spare på varmen, og hvor pengene tjenes hurtigst hjem igen. 

Papiruld er et fantastisk materiale til isolering og efterisolering, fordi det er et isoleringsgranulat. Det betyder, at Papiruld former sig efter omgivelserne og lægger sig tæt omkring revner og sprækker i den eksisterende isolering. Når sprækkerne dækkes, lukkes alle kuldebroer, som er årsag til at varmen slipper ud. Ved efterisolering med Papiruld får huset en ekstra varm dyne omkring sig. Og når kuldebroerne dækkes, sparer du penge på varmeregningen og forbedrer indeklimaet i dit hus.

Den Papiruld som Net2trælast sælger produceres i Danmark el. Sverige og udelukkende af retur- og overskudsaviser som råmateriale. Aviser består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt. Det er én af årsagerne til, at aviser har været anvendt som isoleringsmateriale i mere end hundrede år.