Haveredskaber

Faldende orden

Varer 1-12 af 17

Side
pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

Varer 1-12 af 17

Side
pr. side

Alt i haveredskaber

Få styr på det grønne med gode haveredskaber fra Fiskars, Felco og andre kvalitetsmærker. Hæksakse, økser, beskæresakse og tryksprøjter – En smuk have fortjener en god behandling, og det starter med det rigtige udstyr. Bestil online i dag og få god kvalitet til lave priser.

Gå aldrig ned på udstyr

Med gode haveredskaber sikrer du dig det bedste resultat i din have eller på din altan. Uanset om du har en stor grund med masser af buske, træer og hæk, blot et lille frimærke eller måske en skøn altan, har du brug for gode redskaber til at passe det grønne univers. God kvalitet holder længere, giver et bedre resultat og måske vigtigst af alt: Gør havearbejdet meget lettere for dig. Stå ikke og fil i grenene med den gamle rustne grensaks – udskift den med en holdbar Fiskars eller Felco, så er halvdelen af arbejdet gjort for dig.

Billige haveredskaber

God kvalitet betaler sig som regel i længden, og det gælder naturligvis også for de redskaber, du bruger i haven. Hos os finder du de populære kvalitetsmærker, der holder og holder og holder. Det hårde klima i Danmark tærer på dit haveudstyr, så pas godt på det, du har, så sparer du meget arbejde i haven. Køb have og hæksakse, tryksprøjter og andet uundværlige udstyr online hos os og få leveret lige til døren – det sparer dig både for tid og penge. Og så kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Få glæde af haven med nye haveredskaber

En passet have passer sig selv – eller med andre ord, hvis du passer din have korrekt, så passer den resten selv. En god grensaks, der kan klippe de store grene i ét klip uden at flosse eller beskadige busken eller træet, betyder en bedre vækst og en sundere tilvækst. Den rette beskæring kræver en god beskæresaks, der kan komme helt tæt på det rigtige punkt på grenen eller stilken.

Haveredskaber skal kort sagt være designet korrekt, så du opnår det bedste resultat. Optimér tilvæksten i dine buske og forlæng blomstringsperioden i dit staudebed med de rette havesakse. Selv til din altankasse eller potte ved terrassedøren kan det betale sig at bruge det rigtige udstyr. Flossede pilegrene eller ujævne margueritbuske pynter sjældent.

Haveredskaber der hjælper dig med at holde varmen

Vinteren fordrer også gode haveredskaber – En økse med solidt hoved og fast greb sikrer kløvningen af vinterens brænde år efter år, mens de kraftfulde grensakse med udveksling og sideskær gør opskæringen af grenbrænde til en leg, der næsten kan klares af børn. Med det rette udstyr behøver du ikke have de store kræfter, godt værktøj klarer den hårde del af arbejdet for dig. Havearbejde kan være hårdt arbejde uden det rette udstyr, eller det kan være en leg, når gode kvalitetsredskaber klarer halvdelen af arbejdet for dig – Du vælger selv.

Få bugt med alger og bladlus med en tryksprøjte

Udover ukrudt er alger og andet grøn belægning på fliser, potter og stenmøbler nok havefolkets fjende nummer et. Men der er heldigvis en enkel måde at klare det på – fyld en tryksprøjte med Rodalon eller andet rensende, bland op med vand, hæng sprøjten over skulderen og gå en tur rundt i haven eller på terrassen og sprøjt på de ramte områder. Lad det trække ind, og så klarer regnen resten.

Døjer du med bladlus i roserne eller andre planter, så brug tryksprøjten til at sprøjte netop der, hvor planten er angrebet. Tryksprøjter er anvendelige overalt i haven og udendørsområder – Find den online blandt alle vores øvrige haveredskaber.

Køb haveredskaber online

Fordelen er mange ved at bestille dit udstyr til haven online. Priserne er altid opdaterede og 100% konkurrencedygtige i forhold til nettets andre priser. Leveringen foregår hurtigt og lige til døren, og så kan du klare både køb og levering af årets julegaver til familie i den anden ende af landet blot ved at par klik på nettet.

Hos os tilbyder vi naturligvis altid 30 dages fuld returret – og mangler du andre ting til hus og have, finder du det helt sikkert også i vores store sortiment. Glæd dig til årets havearbejde med det rette udstyr i god kvalitet, eller skab haveglæde hos andre med en god gave, som alle med have eller grønt på altanen kan bruge. Gør havearbejdet til en fornøjelse med gode haveredskaber.