Støbekrydsfiner

Faldende orden

12 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

12 varer

pr. side

Støbekrydsfinersplader i forskellige størrelser

Støbekrydsfinersplader fås med mange forskellige mål. Dermed har du mulighed for at finde lige præcis den størrelse finerplade, som du skal bruge til dit projekt. I vores sortiment har vi blandt andet:

  • Støbekrydsfiner på 9 mm
  • Støbekrydsfiner på 12 mm
  • Støbekrydsfiner på 15 mm
  • Støbekrydsfiner på 18 mm
  • Støbekrydsfiner på 21 mm

Støbekrydsfiner har mange anvendelsesmuligheder. En plade af støbekrydsfiner på 15mm, 18mm eller 21mm bruges ofte til trailer. Her kan du lægge pladen ovenpå din nuværende trailerbund, hvis den er slidt eller lignende. Det er dermed en nem og billig løsning fremfor, at du skal ud og købe en helt ny trailer.

De tyndere plader af støbekrydsfiner på 9 mm eller 12 mm kan bruges til at bygge støbekasser. På grund af den glatte overflade, vil betonen nemlig slippe let, og det gør det nemt at arbejde med.

Kontakt og hør mere

Hos Net2trælast.dk leverer vi støbekrydsfiner i flere forskellige varianter, og du kan både få plader, som er glatte på begge sider, og plader som har én glat og én ru side. I vores sortiment finder du desuden støbekrydsfinersplader i dimensionerne 1250 mm x 2500 mm og 1500 mm x 3000 mm.

 

Har du spørgsmål til de forskellige typer krydsfiner, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning, og vi hjælper dig med at komme videre med det projekt, du står med. Du kan ringe til os på tlf.: 75 47 04 33 eller sende en mail på post@net2traelast.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!