Støbekrydsfiner

Faldende orden

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side

Hvad er støbekrydsfiner?

Støbekrydsfiner er en ekstremt holdbar plade, og den benyttes typisk som bund i en trailer, hvorfor den også er kendt som en trailerplade. Det yderst lag finer er et belagt med film, hvilket gør, at denne type krydsfiner er endnu stærkere og mere modstandsdygtig. Desuden gør filmen, at støbekrydsfinerpladernes får en glat overflade.

Det yderste lag krydsfiner må indeholde reparationer, som alle er veludførte, og samtidig pudses pladen op efter reparation, så den bliver jævn og flot.

Støbekrydsfinersplader i forskellige størrelser

Støbekrydsfinersplader fås med mange forskellige mål. Dermed har du mulighed for at finde lige præcis den størrelse finerplade, som du skal bruge til dit projekt. I vores sortiment har vi blandt andet:

Støbekrydsfiner har mange anvendelsesmuligheder. En plade af støbekrydsfiner på 15mm, 18mm, 21 eller vores store 27mm bruges ofte til trailer. Her kan du lægge pladen ovenpå din nuværende trailerbund, hvis den er slidt eller lignende. Det er dermed en nem og billig løsning fremfor, at du skal ud og købe en helt ny trailer.

De tyndere plader af støbekrydsfiner på 9 mm eller 12 mm kan bruges til at bygge støbekasser. På grund af den glatte overflade, vil betonen nemlig slippe let, og det gør det nemt at arbejde med.

Kontakt os for at høre mere

Hos Net2trælast.dk leverer vi støbekrydsfiner i flere forskellige varianter, og du kan både få plader, som er glatte på begge sider, og plader som har én glat og én ru side. I vores sortiment finder du desuden støbekrydsfinersplader i dimensionerne 1250 mm x 2500 mm og 1500 mm x 3000 mm.

Har du spørgsmål til de forskellige typer krydsfiner, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning, og vi hjælper dig med at komme videre med det projekt, du står med. Du kan ringe til os på tlf.: 75 47 04 33 eller sende en mail på post@net2traelast.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!