Birk krydsfiner

Birkekrydsfiner

Birkekrydsfiner fremstilles af birk. Konkret er denne type kendetegnet ved, at den er opbygget af mange forskellige finerlag med en central kerne. Finerplanerne limes sammen og lægges vinkelret ovenpå hinanden, hvilket gør, at pladerne bliver utrolig stærke.

Udover at birkekrydsfiner er et holdbart materiale, er det også et godt materiale til prisen. Samtidig er overfladerne pæne, så har du behov for krydsfiner, der skal være synligt, så er 125x250 cm birkekrydsfiner et godt valg. Desuden kan du både få almindelige birkekrydsfinersplader, men også kvadratiske plader 152,5 x 152,5 cm hvilket gør krydsfineren utrolig nem at arbejde med.

Faldende orden

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side

Birkekrydsfiner i forskellige størrelser

Birkekrydsfiner findes i flere forskellige størrelser. Hos Net2trælast.dk kan vi blandt andet tilbyde:

  • Birkekrydsfiner på 4 mm
  • Birkekrydsfiner på 6,5 mm
  • Birkekrydsfiner på 9 mm
  • Birkekrydsfiner på 12 mm
  • Birkekrydsfiner på 15 mm
  • Birkekrydsfiner på 18 mm
  • Birkekrydsfiner på 21 mm

På den måde kan du få birkekrydsfiner i lige præcis den tykkelse, som du har brug for. Eksempelvis bruges tynde birkekrydsfinersplader på 4mm og 6,5 typisk, hvis noget skal lappes pga. en kosmetisk skramme eller lignende. Du skal dog være opmærksom på, at de tynde birkekrydsfiner plade ikke kan holde særlig meget vægt, men pladerne er flotte og dermed fungerer de glimrende, når det handler om det kosmetiske.

Du skal op og have birkekrydsfinersplader på minimum 9mm eller 12mm for, at det begynder at kunne holde noget. Her kan du bruge birkekrydsfineren til lodretbeklædning på vægge eller inventar, møbler og lignende. Det kan anvendes både indendørs og ude under beskyttede forhold.

Kontakt os og få rådgivning om birkekrydsfiner

Hos Net2trælast.dk har vi et stort udvalg af både birkekrydsfiner og andre typer krydsfiner, og samtidig har vi også en stor mængde viden på området. Sidder du derfor med et behov for rådgivning om størrelse eller type af krydsfiner, skal du endelig kontakte os hos Net2havesalg.dk. Du kan ringe til os på tlf.: 75 47 04 33 eller sende en mail på post@net2traelast.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig videre med dit projekt