Glasfiber komplet pakke

 
Faldende orden

4 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

4 varer

pr. side

Ny Glasfiberflagstang?

Glasfiberflagstangen er den mest holdbare og vedligeholdelsesfri flagstang på markedet. Net2havesalg.dk leverer din nye glasfiberstang gratis. Så find din nye glasfiberstang her fra Net2trælast.dk.

Råd og vejledning omkring valg af glasfiberstang

Vi står altid klar med professionel råd og vejledning omkring valget af glasfiberstang. 
Se vores udvalg af komplette glasfiberstænger fra Dano Mast

En glasfiberflagstang til dine behov

En flagstang er for mange mennesker forbundet med traditioner, højtider og billedet af Dannebrog vajende i vinden. Det er derfor vigtigt at vælge den rette flagstang, som opfylder ens behov.

Vi tilbyder glasfiberflagstænger i forskellige længder helt op til tolv meter. Det er blot at vælge, hvilken højde, der er den rette for dig. En tommelfingerregel ved valg af flagstangens højde er, at denne skal være ca. to meter højere end huset. På den måde vil flagets nederste del være over tagryggen på huset. Husk også at tage højde for, om der er høje træer i nærheden eller om flagstangen skal stå på en forhøjning.

Ved køb af KOMPLET PAKKELØSNING hos os, får du det helt rigtige tilbehør. Det vil sige, at du både får Dannebrogsflag, vimpel, knop, line, lineholdere og flagclips med i købet. Hvis du vælger løsningen med standard støtte, får du også betonstøtte og spændebeslag med i pakken.

Fordele ved en flagstang i glasfiber

Det har sine fordele at vælge flagstang i materialet glasfiber. Materialet er for det første meget let, hvilket gør det nemt både at montere og håndtere flagstangen. Glasfiber er derudover fleksibelt. Dette er en fordel ift. vindbelastning, da stangen ikke tager skade heraf.

Denne type flagstang kræver, som nævnt, et minimum af vedligeholdelse. Man skal ikke som ved træflagstangen male og behandle sprækker i træet. Hvis glasfiberflagstangen bliver beskidt grundet vejret, algevækst eller forurening kan man blot vaske den af med almindelig sæbe. Hvis flagstangen skulle miste sin glans efter nogle år, er det blot at polere den med bilvoks, hvis man ønsker glansen tilbage.

Vippebeslag eller flagstangsstøtte

Vi tilbyder to forskellige løsninger til montering af din nye glasfiberflagstang. Enten vippebeslag eller en standard beton flagstangstøtte. Fordelene ved vippebeslaget er, at det er utroligt nemt at montere i jorden og det er nemt at lægge flagstangen ned. Støtten derimod er for mange mere ’rigtig’ i udseendet, og appellerer til det æstetiske udtryk i haven.

Uanset hvilken løsning, der er den rette for dig, er vi klar til at servicere og levere i forbindelse med køb af din nye flagstang!