BRÆNDE

Faldende orden

6 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

6 varer

pr. side

Brænde, træbriketter og træpiller med hurtig levering

Hos Net2trælast er vi leveringsdygtige i mange former for brænde til brændeovne. Vores udvalg og mange alternativer giver dig mulighed for at finde præcis den type brænde, du leder efter. Her på siden kan du blandt andet finde gode træpiller og træbriketter tilbud. Vi tilbyder naturligvis altid mængderabatter, så hvis du har mulighed for opbevaring af lidt større mængder, kan du opnå store besparelser på i forvejen billigt brænde - bare kontakt os.

Høj kvalitet og klar til brug

Foretrækker du pejsebrænde klare vi naturligvis også det. Vores pejsebrænde er luft- eller ovntørret, kløvet og stablet på palle - lige til at gå til! Er det træbriketter på tilbud, du søger, er vi leveringsdygtige i noget af det bedste på markedet. Træbriketterne du modtager fra os, har en ekstralang glødetid, der maksimerer varmen og minimerer forbruget. Ligeledes finder du også træpiller på tilbud, hvor prisen er i bund men kvaliteten i top. 

Dag til dag levering

Forskel på luft- og ovntørret pejsebrænde

Der er stor forskel på ovn- og lufttørret pejsebrænde. Det lufttørrede brænde kan være næsten helt ny skåret. Lufttørret brænde har ofte et højt fugtindhold, denne fugt gør, at brændet ikke brænder lige så godt som ovntørret brænde. Så hvis du skal bruge brændet nu, skal du vælge ovntørret brænde, for at få mest muligt ud af dit brænde.

Nem fyrring med træbriketter og træpiller

Vil man gerne have en nem og hyggelig opvarmningskilde, så kan man overveje at fyrre med træbriketter eller træpiller, da de er meget nemme at anvende og giver næsten den samme hygge som almindeligt brænde.

Få et uforpligtende tilbud på brænde

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en større mængde brænde. Vi kan kontaktes på alle hverdage på telefon 75 47 04 00. Du kan se vores åbningstider under menuen.  Foretrækker du at kontakte os skriftligt, kan det ske på vores mail post@net2traelast.dk.  Vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores træpiller, træbriketter, pejsebrænde eller et af vores andre produkter i vores sortiment.

Hurtig levering af pejsebrænde, træbriketter og træpiller

Når du køber dit brænde hos net2trælast tilbyder vi levering i hele Danmark! Det fleste brænde artikler sender vi fra eget lager og det sikre en dag-til-dag levering. 

Gælder fastland og brofaste øer.
Aflæsset ved kantsten og på kørefast underlag med op til 16,5 mtr lastbil.