DØRE & VINDUER

Udhusdøre
Tagvinduer & ovenlysvinduer
Ståldøre
Rationel døre & vinduer
Primo døre & vinduer
Swedoor Yderdøre
Døre & vinduer fra lager

Vinduer og døre via Net2trælast.dk

Når der skal bygges nyt fra bunden eller måske skal det gamle fornyes, så har vinduer og døre en stor betydning for helheden af det færdige resultat. Selvom vinduer og døre ofte ikke bliver lagt særlig meget mærke til, eller i det hele taget anerkendt i det daglige, så er de i særdeleshed et af de vigtigste elementer ved selv bygningen. 

Når der skal købes vinduer og døre, skal der, ligesom ved mange andre køb, tages stilling til en række ting. 

  • Først og fremmest, skal der tages stilling til stil/udtryk. Hvilken stil passer bedst til bygningen. Det er vigtigt, at man vælger vinduer og døre, som falder i ens smag og som samtidig passer til husets overordnet stil. Dette gælder blandt andet farve, materiale, med eller uden sprosser og form. 

  • Der skal også tages stilling til en anden ikke uvigtig ting, nemlig slagretning.  Ind eller udafgående højre eller venstre?  F.eks. hvis døren er højrehængslet betyder det at døren er hængslet til dørrammen i højre side.

Døren og vinduer har meget at sige for fremtoning af huset og er derfor af stor vigtigthed. 

Uanset om du skal bygge nyt hus eller bare udskifte døre & vinduer i dit hjem, så bør du overveje, hvilken type som passer bedst til netop dit hus? -

Husets type og alder har  også meget at sige, ligesom antallet af sprosser, glastyper, farver, materialer, holdbarhed også er værd at kigge nærmere på.

Hos Net2trælast tilbyder vi flere muligheder indenfor alm.døre & vinduer, udhusdøre, ovenlysvinduer og lystunneler samt lofttrapper.  

Vi lagerføre flere af de produkter som der findes her på siden, tøv ikke med at kontakte os for ydeligere inforamtion. Er det en regulær lagervare kan den sendes fra dag-til-dag hvorved det gerne skulle forhindre at byggeriet går i stå. Andre artikler sendes enten direkte fra leverandør, til slut adresse eller også skaffer vi artiklerne hjme og sender der herfra.