FLAGSTÆNGER

Glasfiber standard
Glasfiber med vippebeslag
Glasfiber komplet pakke
Støtter / Beslag
Flag / Vimpler
Montering af flagstang
Faldende orden

Varer 1-12 af 46

Side
pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

Varer 1-12 af 46

Side
pr. side
Flagstænger fra Dano Mast er frit leveret i hele landet

Net2trælast.dk har et stort udvalg af flagstænger til levering i hele landet fragtfrit. Vi fører flagstænger fra den danske producent Dano Mast.  Dano Mast har produceret flagstænger siden starten af 1960’erne. Der er 10 års garanti på fabrikationsfejl.


Find dine nye flagstang online her på Net2trælast.dk

Danomast er Danmarks eneste producent af glasfiberflagstænger, som har stået for solid kvalitet og god service, siden starten af 1960 èrne.

Danomast glasfiberflagstænger er udviklet og testet i samarbejde med Teknologisk Institut.

Danomast yder 10 års garanti på glasfiberflagstænger.

Med en Danomast glasfiberflagstang kan du flage i vind op til 25 m/s
- Garantien dækker op til 25 m/s med korrekt størrelse flag.

Alle flagstænger fra Danomast er fragtfrit leveret indenfor 2-8 arbejdsdage.
- gælder hele Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer.

Flagstænger fra Dano Mast - Flagstænger frit leveret i hele landet

Net2trælast.dk har et stort udvalg af flagstænger til levering i hele landet fragtfrit. Vi fører flagstænger fra den danske producent Dano Mast. Dano Mast har produceret flagstænger siden starten af 1960’erne. Der er 10 års garanti på fabrikationsfejl.

Forskellige typer af flagstænger

Se vores udvalg her: 

Flagstænger i glasfiber

Glasfiberflagstængerne er i dag den mest populære flagstang. De er blevet mere stærke, holdbare og billigere. Flagstænger i glasfiber fra Dano Mast har en smudsafvisende overflade, der nemt gøres rent med almindeligt sæbevand. Man får ikke en flagstang, der kræver mindre vedligeholdelse.

Vi har en flagstang til ethvert behov

Det er helt særligt, når du står på jorden og ser flaget gå til tops. Så kan du virkelig mærke, at det er en festdag. Men for at du kan det, har du selvfølgelig brug for en flagstang til din have. Derfor finder du her flagstænger i træ og glasfiber af den bedste kvalitet.

Vi fører flere forskellige modeller, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den flagstang, der passer til dit behov og område. Her snakker vi diverse størrelser, højder og modeller – vi har noget til ethvert behov.

Flagstænger med 10 års garanti på fabrikationsfejl

Alle vores flagstænger er lavet af højeste og yderst holdbar kvalitet. Det er vigtigt, da de skal stå udenfor hele året i al slags vejr. Vi fører mærket DanoMast, der har lavet flagstænger siden 1960’erne og derfor har godt styr på deres kram. Du får ovenikøbet også hele 10 års garanti på fabrikationsfejl, når du køber en af deres flagstænger.

Med garantien kan du flage med en vind på op til 25 m/s og stadig få kompensation, hvis der skulle ske noget. Forudsat selvfølgelig at du har brugt det rigtige flag til at flage med.