<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returret
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

Gipsplader

Gipsplader

Gipsplader til byggeriet

Gipsplader er populære byggeplad med mange anvendelses muligheder. Det skyldes blandt andet, at de er lette at bearbejde, montere og prisbillige. 

En gipsvæg kan opsættes uden at skulle tage samme hensyn til, at der skal være et støbt fundament, som f.eks. en murstensvæg kræver. Står du f.eks. med en overetage, hvor du gerne vil lave en ny el. nye ruminddelinger, så er gipsplader en god løsningen.  Gipspladerne kan opsættes lige dér, hvor du har brug for det.  En gipsvæg kan bygges for en lav pris og er hurtig at opsætte. Et rigtigt weekendprojekt. 

Det er også populært at bruge gipsplader til lofter, hvor de giver et flot og klassisk udtryk, der aldrig går af mode. Denne loft opbygning ses både i ny, om og tilbyg og giver et flot resultat, efter endt spartel og maler arbejde. 

Benyttes fermacell fibergips plader opnås samtidig en rigtig stærk væg som sagtens tåler ophæng af fladskærme, badearrangementer og andre tunge artikler. 

Gipsplader kan anvendes til vægge og lofter samt mange andre steder, og der er udviklet mange forskellige typer gisplader til de forskellige steder. Gipsplder og stålprofiler her på hjemmesiden lagerføres og kan derfor hurtig leveres / afhentes.