Gipsplader & Vindplader

Alm Gipsplader
Fermacell fibergips
Special gips & Windplader
Gipsskinner

Gipsplader til byggeriet

Gipsplader er en populær byggeplade med mange anvendelsesmuligheder. Det skyldes blandt andet, at de er lette at bearbejde, montere og de er prisbillige. 

En gipsvæg kan opsættes uden at skulle tage samme hensyn til, at der skal være et støbt fundament, som f.eks. en murstensvæg kræver. Står du f.eks. med en overetage, hvor du gerne vil lave en ny el. nye ruminddelinger, så er gipsplader en god løsning.  Gipspladerne kan opsættes lige dér, hvor du har brug for det.  En gipsvæg kan bygges for en lav pris og er hurtig at opsætte. Et rigtigt weekendprojekt. 

Det er også populært at bruge gipsplader til lofter, hvor de giver et flot og klassisk udtryk, der aldrig går af mode. Denne loftopbygning ses både i ny-, om- og tilbyg og giver et flot resultat, efter endt spartel og malerarbejde. 

Benyttes fermacell fibergips plader opnås samtidig en rigtig stærk væg som sagtens tåler ophæng af fladskærme, badearrangementer og andre tunge artikler. 

Gipsplader kan anvendes til vægge og lofter samt mange andre steder, og der er udviklet mange forskellige typer gipsplader til de forskellige steder. Gipsplader og stålprofiler her på hjemmesiden lagerføres og kan derfor hurtigt leveres / afhentes.