BIGBAGS

Sand / Grus
Granitskærver
Faldende orden

2 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

2 varer

pr. side

Bigbags

Hos Net2Trælast sælger vi bigbags i størrelsen 0,5 m2. Vi leverer til din dør, så du ikke behøver at slæbe dem hjem fra butikken. Hos os kan du finde bigbags med alt fra sten til jord, afhængig af hvad du står og mangler i din have eller til dit byggeprojekt.

Bestil dine materialer i dag, så sender vi det af sted efter kun 2 dage. Så kan du komme hurtigt videre med forårsklargøringen i haven, etableringen af sti, eller hvad end du arbejder på.

Hos os finder du det store udvalg af bigbags

Her er en liste over de kategorier, du kan finde bigbags med på Net2Trælast:

  • Sten
  • Granitskærver
  • Sand og grus
  • Jord og spagnum
  • Stenmel.

Gennem disse kategorier skulle du gerne let kunne finde det materiale, du lige står og mangler. Vi har et stort udvalg inden for alle kategorierne, så det er bare med at gå på opdagelse i vores katalog.

For eksempel kan du finde flisesand, stabilsand, legepladssand, spagnum jord, flis, pigsten, perlesten, sort stenmel og meget mere.

Mangler du kun et enkelt materiale, så kan du let bestille det hjem, men skal du bruge mange forskellige materialer, så er du velkommen til at mixe forskellige bigbags i én ordre – Vi leverer hele ordren til din dørmåtte.

Få den gode service med gratis

Hos Net2Trælast går vi op i at give vores kunder en god oplevelse, når de køber deres varer hos os. Derfor bestræber vi os på at sende deres ordrer af sted inden for 2 dage, så de kan komme til kunden hurtigst muligt. På den måde kan du lynhurtigt komme videre med dit projekt. Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages returret.

Bestil dine bigbags hjem i dag, eller ring til os, og hør mere omkring vores produkter.