Krydsfiner på 6 mm

Faldende orden

3 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

3 varer

pr. side

Krydsfiner på 6 mm

Hos Net2trælast.dk har vi et stort udvalg af forskellige typer krydsfiner på 6 mm. Krydsfiner med denne tykkelse egner sig til mange forskellige gør-det-selv projekter. Du kan blandt andet bruge disse tynde krydsfinerplader, hvis du har behov for at dække en kosmetisk skade eller en mindre flot overflade, hvor er er opstået fejl eller mangler. Du kan se alle krydsfiner plader på 6 mm i forskellige træsorter her på siden.

I vores udvalg af krydsfiner finder du også vandfast 6 mm krydsfiner. Det betyder, at de mange lag i krydsfineren er limet sammen med vandfast lim, og dermed kan krydsfineren bruges til forskellige udendørs projekter, uden at limen løsner sig.

Krydsfiner af forskellige træsorter

Du kan få krydsfiner lavet af forskellige træsorter, og her hos Net2trælast.dk finder du blandt andet:

Plader af fyr krydsfiner er lyse plader med flotte åretegninger. De anvendes ofte til beklædning eller inddækning. Østen krydsfiner fremstilles typisk af forskellige hårde træsorter fra Indonesien eller Malaysia og overfladen kan variere fra det rødlige til hvide og lyse farver alt efter den konkrete træsort. Birk krydsfiner kommer ligesom krydsfiner af fyr også i den helt lyse farve, men har ikke de samme tydelige åretegninger. Samtidig er birk krydsfiner kendetegnet ved at være opbygget af mange finerlag, hvilket gør det til en holdbar og stabil plade.

Alle krydsfiner i de forskellige træsorter er alle i ordentlig kvalitet og fås hos os til en god og fornuftig pris.

Kontakt Net2trælast.dk ved køb af krydsfinerplader

Har du spørgsmål til de forskellige krydsfinerplader på 6 mm og op til 25 mm eller andre produkter fra vores sortiment, er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på tlf.: 75 47 04 33 eller via mail på post@net2traelast.dk, så vil vi gøre vores bedste for at rådgive dig og hjælpe dig til at finde lige præcis det, du skal bruge.