Lægter

 
Faldende orden

2 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

2 varer

pr. side

Hos Net2trælast har vi lægter til mange forskellige formål.

Lægterne er lavet af ubehandlet træ, da de som oftest bruges til indv. skillerum eller ifm. tag, hvor de er beskyttet af tagsten. Ved indendørs projekter og byggeopgaver bliver træet ikke udsat for vind og regn, og på tage er lægterne beskytte at gode solide tagsten, dermed behøver det ikke at være behandlet træ. 

Skillerumslægter: Vi har de velkendte skillerumslægter som kan bruges til at lave diverse skillerums løsninger, så du f.eks kan dele rum eller andre bygningsværker op. En populær plade i forbindelse med nye skillevægge er gipspladen, denne tilbydes i forskellige størrelser og styrker.

Skillerumslægter indkøbes i i bundter af 6 stk, men hos Net2trælast kan du købe det antal du skal bruge.

Taglægter: Vi har naturligvis også taglægter, som benyttes i forbindelse med tagsten eller andre stærke konstruktioner. Vores taglægter har en T-1 styrkesortering, hvilket vil sige at de lever op til alle gældende krav, der er i dansk lovgivning omkring styrken af lægter.

Kravene til taglægterne er en tilstrækkelig styrke for at bære tagbeklædning uanset form og størrelse . De skal desuden kunne bære jævnlige tryk og påvirkninger fra naturen som f.eks. regnvand, vind og sne. Særligt vinden kan give en suge påvirkning som stiller store krav til styrken på lægterne. Andre sikkerhedsmæssige årsager, er at de også skal kunne bære at en håndværker som går rundt på taget, uden fare for at falde igennem.