Tagvinduer & ovenlysvinduer

Vippevinduer Hvid
Alt-i-1 Vinduespakker
Vippevinduer Elektriske
Tophængte vinduer Hvid
Inddækninger & Tilbehør
Gardiner
Fladtagvinduer

Tagvinduer

Vinduer i loftet skal lukke masser af frisk luft og naturligt ovenlys ind i det rum, som det er monteret i. Vinduerne skal være simple at betjene, og samtidig skal de være smukt designet med slanke profiler og være funktionelle.

Ovenlysvinduer indgår ofte som en væsentlig del af den moderne arkitektur og indretning. FAKRO er en dynamisk producent med fokus på konstant udvikling og forbedring af eksisterende løsninger.

Fakro ovenlysvinduer

Siden etableringen i 1991 har FAKROs produkter kombineret kvalitet, funktionalitet og æstetik. FAKRO ovenlys vinduer fremstår derfor i dag som en standard for høj kvalitet og funktionalitet i branchen.

Det har gjort Firmaet til markedsleder i en række europæiske markeder og nummer to i verden indenfor ovenlysvinduer. Fakro har lavet et inspirationsblad, som du kan finde ved at trykke her.

Hos Net2trælast forhandler vi en stor del af Fakro´s produkt program i ovenlys- og tagvinduer.

Her i menuen finder du et udsnit af Fakros store program. Ved andre modeller og størrelser, bedes du kontakte vores salgsafdeling. Som forhandler af Fakro, har vi adgang til alle deres spændende produkter indenfor tagvinduer og tilbehør. 

Produkterne sendes direkte fra Fakro's lager i Danmark eller deres fjernlager i Polen. Leveringstiden er normalt indenfor 5 hverdage men på nogle produkter kan den være længere

FAKRO ovenlysvinduer giver den helt rigtige mængde naturligt dagslys. Det skyldes, at profilerne på rammerne og karm er designet med henblik på netop at maksimere lysindfaldet. Samtidig er ventilationen gemt væk oppe i toppen af karmen og det er med til at sikre, at mest muligt naturligt dagslys kan falde ind i rummet

Vinduer fra Fakro er produceret af FSC-certificeret træ (Nc-coc-054643 / FSC-C153204) 

 Se Fakro film omkring montage her: https://www.fakro.dk/handvaerkere/montage-videoer/

Velux ovenlysvinduer 

Velux gruppen, som især er kendt for sine ovenlysvinduer, blev grundlagt af Villum Kann Rasmussen i 1941, og i dag er VELUX synonym med ovenlysvinduet for mange mennesker verden over.

Det er derfor ikke overraskende, at VELUX er blevet et verdenskendt brand, for ovenlys kan gøre underværker ved mange boliger, især ældre boliger, som er opført i en tid, hvor der ikke var lige så meget fokus på at få lys ind i boligerne som der er i dag.

Det var også en vision, at VELUX ovenlysvinduerne, som ved deres placering i taget er mere udsat for regn og anden nedbør, skulle være lige så holdbare som et almindeligt facadevindue. Det klassiske VELUX ovenlysvindue har i dag udviklet sig til en lang række produkter, som alle er kendetegnet ved den høje kvalitet og bagvedliggende vision om at skabe lysere og luftigere rum gennem ovenlysvinduer, som har været Velux’s vision i mere end 75 år.

VELUX yder 10 års garanti på ovenlysvinduer og 3 års garanti på kontrolsystemerne til at styre ovenlysvinduerne med. Kontrolsystemerne har et væld af muligheder. F.eks. kan du programmere dit ovenlysvindue til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, så udluftning om morgenen sker helt automatisk. VELUX ovenlysvinduer kan også fås med regnsensor, der selv lukker vinduer ved de første dråber regn, og dermed sikrer at du kun får ovenlys ind af dit VELUX vindue - og ikke regn.

Produkterne sendes direkte fra Velux's lager i Danmark. Leveringstiden er normalt indenfor 2-3 hverdage men på nogle produkter kan den være længere

Se mere på vores hjemmeside eller direkte på Velux.dk 


 

FAQ

Hvad er godt at smøre tagvindue med?

Man benytter altid fedtfri silikonespray til smøring og vedligehold af hængsler m.v.

Hvad koster det at få isat tagvinduer?

Hvis du skal ha’ lavet åbning i selve taget for at få isat et helt nyt ovenlysvindue, skal man beregne omkring 2 arbejdsdage og prisen vil være ca. 15-20.000 kr. afhængigt af vinduets størrelse, stilladsopsætning og antal håndværkere. Er der ”blot” tale om en vinduesudskiftning, vil prisen være markant billigere.

Hvordan monterer man tagvinduer?

Der findes gode montagevideoer fra både Velux & Fakro på nettet, som viser step-by-step hvordan et ovenlysvindue monteres, samt hvilket værktøj der skal benyttes.