Klimagulve

Faldende orden

11 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

11 varer

pr. side

Klimagulve giver hurtigere varme fødder (samtidig med en lavere varmeregning)

KLIMAGULVE fra Net2trælast er gulvvarmeløsninger, der f.eks udlægges direkte i spånplader sammen med alu-fordelingsplader under det færdige gulv. Det betyder, at reguleringstiden for temperaturen er helt nede på 1-2 timer i modsætning til 10-12 timer for en betonløsning.

Gulvvarme er god rumkomfort og udviklingen på gulvvarme området går fra varmeslanger indstøbt i beton til hurtigt reagerende gulvvarmeplader. Nye gulvvarmeplader fra f.eks Energize kan regulere gulvtemperaturen og dermed rumtemperaturen på helt ned til bare 30 minutter. Net2trælast forhandler disse nye gulvplader hvor du opnår en termisk komfort og en besparelse på varmeregningen, samtidig med at de er billige at anskaffe og nemme at montere.

Når solen pludselig står ind ad vinduerne en kold vinterdag og varmer boligen op, kan du hurtigt nedjustere gulvvarmen og tilsvarende skrue op for den igen, når solen er væk. Det tager naturligvis længere tid for en stor klump beton at henholdsvis blive varm og køle af. Den hurtige reaktionsevne gør klimagulvet til en energieffektiv (og dermed økonomisk) gulvvarmeløsning.