Massive trægulve

Massive trægulve

Net2trælast har et flot udvalg af massive gulve i flere varianter og prisklasser. Er du på jagt efter et massivt trægulv i fyr, er du derfor kommet til det rette sted. Vores massive trægulve er produceret i træ, der kommer fra Norrland i Sverige. Træ fra dette område vækster meget langsomt, hvilket er med til at give et kernetræ i en meget høj kvalitet.

Faldende orden

11 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

11 varer

pr. side

Se vejledning Sorteringsbeskrivelse


Massive trægulve fra Stigma of Sweden

Stigma of Sweden er kvalitet - lige fra skov til hjem. Vores Stigma gulve indkøbes direkte fra saværket og træet kommer fra Norrland, hvor det vokser er meget langsomt. Derfor får man et kerneprodukt af den højeste svenske kvalitet.

I Stigmas produktion overvåger de hvert trin i processen for at sikre at gulvene er rare at gå på, let at pleje og smukke at se på.


Vælg den rigtige kvalitet

Vi ved, at vores kunder har forskellige præferencer og forskelligt budget – men alle ønsker en god kvalitet og massive gulve, der kan holde over en længere årrække. Derfor kan du hos Net2trælast vælge mellem to forskellige sorteringer:

Stigma A-sortering: Denne sortering er træ i den fineste kvalitet. Træet har et levende udseende med naturlige knaster, og der kan derfor også forekomme mørke kvister i denne sortering. Husk at bestille lidt ekstra m2, da små fejl på brædderne tillades.

Stigma B-sortering: Denne sortering er for dem, der har tid og lyst til at bruge tid på at fraskære og sortere i brædderne i forbindelse med gulvlægningen. Denne sortering kan indeholde sorte kvister, kvist udfald og andre fejl. Vi tilbyder ikke reklamationsret på vores B-sortering.


Køb massive gulve hos Net2trælast

Det er nemt og hurtigt at bestille massive gulve hos Net2trælast. Du vælger blot det trægulv og den mængde, du ønsker, hvorefter du kan gennemføre handlen. Efter vi har modtaget din bestilling og betaling, leverer vi i de fleste tilfælde dine massive trægulve inden for 5 dage. Hvis leveringstiden bliver længere end dette, oplyser vi det altid på fakturaen. Du har 14 dages fortrydelsesret på køb af massive gulve fra vores A-sortering hos Net2trælast. se også vores gulvisolering 


Massive gulve giver charme og stemning

Der er noget helt særligt ved at træde ind i et rum med massive gulve. Det er som om, at kroppen kan genkende godt håndværk og det naturlig træ, og dermod får det bedre af at være i nærheden af det.

Samtidig er der jo ikke noget flottere end massive gulve af en virkelig høj kvalitet. Det er med til at give hele rummet et løft og gøre, at det bliver et rum, hvor I virkelig har lyst til at opholde jer meget. De flotte knaster og træets årer er med til at få gulvet – og dermed også rummet – til at virke mere levende. 


Få hjælp til din bestilling

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du problemer med din bestilling, så kontakt os gerne på 
tlf. 75 47 04 33 eller post@net2traelast.dk