Lærk - hårdttræ & thermowood

Faldende orden

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side

Hårdttræ terrassebrædder giver et eksklusivt udseende

Med terrassebrædder i hårdttræ får du en terrasse som holder i maaange år frem, har et ekslusivt udseende og som har en meget høj slidstyrke.

Hårdttræ terrassebrædder er en populær løsning til opbygning af træterrasser og trappetrin. Brædderne holder i mange år og giver samtidig et mere eksklusivt udseende. De er godt nok lidt sværere at bearbejde, da materialet er hårdere og mere sprødt end f.eks. normal gran og fyr.  Men det endelige resultat er helt sikkert arbejdet værd.

Terrassebrædder i hårdttræ kan, i langt de fleste tilfælde, holde i mere end 35 år grundet den høje slidstyrke og formstabilitet, derfor er hårdttræ terrassebrædder perfekte til det hårde danske klima.    Det uanset hvor kystnært terrassen måtte ligger. 

Prisen på hårdttræ terrassebrædder er en højere end f.eks. trykimprægnerede terrassebrædder, men i det lange løb vil det helt sikkert betale sig, da du ikke skal skifte dine terrassebrædder de næste mange, mange år. Derudover ikke at forglemme det langt mere eksklusive udseende som hårdttræ terrassebrædder giver.

Patina-udseende

Ligesom alt andet træ får eksotiske/hårdttræs terrassebrædder et patina-udseende, hvis terrassebrædderne ikke bliver behandlet med en hårdttræsolie. Patina-udseende er dog noget, som bliver efterspurgt mere og mere. Denne patina giver et utroligt flot og naturligt udseende.

Husk dog at efterbehandle og vedligeholde dine terrassebrædder, hvis du vil beholde det naturlige udtryk så længe som muligt.

Se vores udvalg af terrassebrædder i hårdttræ herover.

 

Jatoba hårdttræ terrassebrædder

Jatoba terrassebrædder (p.t stor lagerbeholding) er enhårdt, formstabilt terrassebrædt med en rødbrun farve, der giver et meget smukt og spændende farvespil, samt har flotte og varierende træstrukturer. Vores Jatoba terrassebrædderne er glatte på begge sider

De har en levetid på ca. 30-40 år. Jatoba terrassebrædder tilbydes i dimensionen 21x145 mm SPØRG OS omkring længderne. 

Ipé hårdttræ terrassebrædder

Ipé terrassebrædder er det mest eksklusive valg af materiale. Det har en smuk, mørkebrun farve med grønne nuancer i strukturen, som sikrer en fantastisk flot, eksklusiv og ikke mindst holdbar terrasse.  Vores Ipé terrassebrædderne er glatte på begge sider

Med Ipé terrassebrædder kan du opnå en levetid helt op til 45 år.  Ipé terrassebrædder tilbydes i dimensionen 21x145 mm SPØRG OS omkring længderne. 

Bangkirai hårdttræ terrassebrædder

Bangkirai er en flot og gyldenbrunlig træsort, der hentes hjem Indonesien. Bemærk at den smårillede side skal vendes opad, når du anvender dette produkt.

Bangkirai terrassebrædder er af en “Premium kvalitet” – en højere kvalitet end mange lignende “standard and better” produkter. Dette skyldes at Bangkirai terrasse har væsentligt færre ormehuller end normalt. Vær opmærksom på, at disse stadig må og kan forekomme i denne træsort, men i et begrænset omfang.