HAVE

DRIVHUSE
Udeliv
Haveredskaber
Granitskæver i BigBags
Ukrudsdug
Havehegn & tilbehør
Vitavia højbede
PLUS - frirum for livet
Udendørs opbevaring telte
BIGBAGS
POSTKASSER & STANDER (Fri fragt)
FLAGSTÆNGER
REGNVANDSTØNDER
Havefliser
Vinter
Faldende orden

6 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

6 varer

pr. side

Havemaskiner

Uanset hvilken opgave der skal udføres, hvilken årstid det er, eller hvor stor din have er, er der en passende og effektiv havemaskine der passer perfekt til opgaven. Mængden af forskellige havemaskiner og deres mange forskellige egenskaber er en jungle. 

Haven til sommeren

Græsset - hækken eller planterne i drivhuset? Der er masser af gøremål henover forår og sommeren men heldigvis finder du forskellige redskaber til netop dit gøremål hos Net2trælast  Skal der ekstra m2 til opbevaring af haveudstyr, så kunne de flotte opbevaringstelte være en muligthed. De tilbydes i flere størrelser, men i samme gode og stærke kvalitet. 

 

Havemaskiner der hjælper dig gennem forår og efterår

Når bladene er faldet, eller græsset er slået, skal resterne samles sammen, så haven vedligeholdes, det kan bl.a.  en løvrive bruges til. 

Denne samt andre redskaber finder du på vores hjemmeside. 

I den kolde tid

Alle årstider kræver dets arbejde. Det er ikke udelukkende, når naturen blomstrer og er på sit højeste, men lige så vel når sneen er faldet, og vejret egentlig mest kalder for en aften indendørs, er varme omkring ild oplagt.

For at holde varmen indendørs skal der noget træ eller briketter i pejsen / brændeovnen. Hos Net2trælast finder du flere forskellige brænde muligheder. Om du er til kløvet brændestykker, RUF briketter eller har et træpillefyr så kan Net2trælast hjælpe. 

 

Find den perfekte have & legeaktivitet her hos os

Legeredskaber i haven holder ens egne og måske gadens børn beskræfitiget i mange timer. Vi tilbyder kvalitets produkter fra den anakendte danske leverandør PLUS. Det kan godt betale sig at ofre nogle ekstra penge, for den gode kvalitet og lige præcis dét får du ved at købe artikler fra PLUS.  Vi leverere i samarbejde med PLUS have artikler i hele landet ( se leveringsbetingelser) normalet inden for 5 hverdage. 

Vi kan altid kontaktes hvis der er have & hegnsatikler  du eftersøger, men som ikke findes på hjemmesiden.  

God arbejdslyst!