Limtræ

Distribution


Landsdækkende leveringskoncept 

Limtræ indenfor 48 timer fra bestillings-deadline

Lilleheden tilbyder landsdækkende* leveringer af fixkappet limtræ til både forhandlers lager og direkte på byggepladser. 

** Ved levering til byggeplads, aflæsses så tæt på pladsen, som fuldlastet sættevogn med akseltryk på op til 10 tons og længde op til 25,00 m. kan køre uhindret til og fra. Kørselsforholdene vurderes alene af chaufføren.

Limtræ

Limtræsbjælker fra Lilleheden

Hos Net2trælast bruger vi Lilleheden som leverandør af limtræ.

Lillehenden levere til byggebranchen i både i ind- og udland og får sit træ fra det nordlige Sverige, som bliver færdig produceret på deres fabrik i Hirtshals. Produktionen er underlagt de strengeste kvalitetskontroller efter gældende normer, når det kommer til både styrke- og visuel sortering.

Lilleheden er en bæredygtig virksomhed, som tager ansvar med omtanke for miljøet. Derfor får du et FSC-certificeret (certifikatnr. NC-COC-011811) produkt, når du bestiller limtræ produceret fra Lillehedens fabrik. 

Limtræ

Limtræ er et særdeles stærkt, fleksibelt og ikke mindst flot byggemateriale, der er limet sammen af trælameller, hvorfor limtræ har en utrolig høj styrke. Netop derfor er limtræsbjælker velegnet til bærende konstruktioner som f.eks. bjælker, rammer, spær med mere. 

Limtræsbjælkerne fremstilles i grantræ fra det nordlige Sverige, hvor det køligere klima giver træet optimale betingelser for et stærkt og vejrbestandigt råmateriale. Når du køber limtræsbjælker hos Net2trælast, er du samtidig med til at støtte bæredygtigt skovbrug, da Lillehedens limtræsbjælker er FSC-certificeret (certifikatnr. NC-COC-011811)  Se mere via dette https://www.lilleheden.dk/Files/Files/Certifikater/Lilleheden_FSC_COC_Certificate10092018.pdf

Limtræsbjælkerne skal bestilles på centimetermål, hvorfor du kan bestille limtræsbjælker til alt fra store byggeprojekter til mindre parcelhuse. Limtræsbjælker har en lys, varm farve, som er behagelig at se på og skaber samtidigt et godt indeklima. Da træ er et levende materiale, varmer og isolerer det bedre. 

Alle limtræsbjælker og limtræssøjler kan bestilles på specialmål for tilpassede længder til netop dit byggeprojekt.