Gulve

Massive trægulve
Klimagulve
Laminatgulve
Parketgulve
Gulvunderlag & gulvstrø
Fyrretræsgulve
Moland gulve
Vinyl gulv
Flere forskellige gulve i attraktive prisklasser
Der er noget lækkert ved trægulve. Følelsen af træ under fødderne og det naturlige spil i farverne og materialet.  Et gulv i træ kan noget helt særligt, det har gjort, at det har været den foretrukne gulv løsning for rigtig mange mennesker gennem mange mange år.
Omkring 1960’erne blev trægulve for en stund udskiftet med præfabrikerede parketgulve vinyl-gulve, væg-til-væg gulvtæpper og andre gulvtyper, som krævede mindre vedligeholdelse.  Siden er trægulvet kommet tilbage og er igen blevet et meget populært valg, når der skal lægges gulv.  Der findes flere valgmuligheder, når det kommer til at lægge gulv.  I disse år vinder især højtrykslaminat gulve ind da disse ligner "ægte" trægulve men kræver mindre vedligehold. 
Inden der vælger trægulve, er det nogle beslutninger som skal på plads. 
  • Skal det være et billigt gulv?
  • Skal de have en bestemt overfladebehandling eller have nogle særlige egenskaber?
  • Skal det være massivt?
Det klassiske gulv i boligen er et trægulv i ægte massive planker, der giver et gulv, der nærmest ikke kan slides op, da det kan slibes igen og igen. Dermed fremstår gulvet pænt år efter år. 
Historiskset var trægulve forbeholdt de rige og velhavende i samfundet, men blev sidenhen udbredt til at være den mest almindelige type gulv i Danmark såvel som resten af Europa.  Siden har teknologien ført til masseproduktion af brædder til gulve i træ, og udvalget af trægulve omfatter i dag et stort antal af varianter i forskellige træsorter, farver, længder og mønstre til priser, hvor alle kan være med.