MALING & FUGE

Træbeskyttelse & Olie
Lim
Fuge & fugeskum
Spartelmasse
Pensel - Spartel - Tape & Flit
Fugebund
Rengøring / pleje & vedligehold
Spraymaling
Indv.maling *nyhed*

Her finder du masser af artikler indenfor fugning, maling og rengøring. 

Vores Arsinol træbeskyttelses produkter findes i flere varianter og i mange farver. Alle Arsinol artikler her på siden findes på vores lager i Esbjerg og kan bestilles til afhentning. 

På siden findes også pensler og spartler, træ & snedkerlim og meget mere.

Som noget nyt lagerføre vi nu FAXE gulvartikler til bl.a. daglig rengøring og opfriskning af bordplader og massivegulve.

Og som noget HELT NYT tilbyder vi pr. marts 2022 indv.maling med muligheden for RAL toning og GRATIS FRAGT. Vi har sammen med leverandøren fået udarbejdet nogle informationsvideoer. Vi kommer løbende til at udvide vores sortiment.

SÅDAN MALER DU DIN TRÆ FACADE

SÅDAN MALER DU TRÆVÆRK INDENDØRS

SÅDAN MALER DU VÆGGE INDENDØRS

SÅDAN SÆTTER DU FILT OG VÆV OP

Sæt nyt liv i boligen med vægmaling og loftmaling

Uanset om væggene eller måske loftet er blevet trætte i farverne, eller om du skal sætte nye farver på hverdagen i hjemmet, så har vi et godt udvalg hos Net2trælast. Et udvalg som løbende udvides. 

Vi har samlet et udsnit af vægmaling med både halvmat og mat glans, og bøtterne findes i størrelser fra 2,8 til 9 liter.

Hos Net2trælast forsøger vi løbenmde at sikret  gode og stærke vægmalings tilbud. Det er vigtigt at skælne mellem væg og loftmaling, da lofter altid skal have en refleksfri overflade.

Hvis du ønsker at vi skal tone din mailng, så gør vi det gratis.