Gulvisolering Polystyren (flamingo)

EPS 80 Polystyrenplader
EPS 60 Gulvisolering
EPS 80 Gulvisolering
Super EPS 60 Gulvisolering
Super EPS 80 Gulvisolering
Kantstrimler
Polystyrenkugler
Drænplader med filt
Gulvvarmeplader
EPS 150 Gulvisolering

 

Gulvisolering

Vi kan levere gulvisolering i polystyren, også kendt som flamingo. Gulvisoleringen fås i forskellige pladetykkelser, fra 50 til 275 mm. Ved køb af mere end 15 m3 gulvisolering, leverer vi fragtfrit - (Alle leverancer er som udgangspunkt aflæsset ved vognside og direkte fra leverandør)
 
Se mere omkring BR15 bygningsreglement og krav for isoleringstykkelser her: https://www.jackon.dk/assets/DK/Brochurer/Brochure-BR15-RADON.pdf
 

Vores udvalg af gulvisolering

Kontakt Net2traelast.dk og hør mere om vores isoleringsprodukter. Ring til os på telefon 75 47 04 33 eller send en mail til post@net2traelast.dk.
 

Gulvisolering - den oversete isolering 

Mange er efterhånden bekendt med hvor vigtigt isolering af ens hus er, særligt i murerne og loftet. Man overser dog typisk muligheden for at isolere gulvet, som har samme effekt som de andre former for isolering - lavere energiforbrug og færre temperaturudsving hen over årets årstider.

Til gulvisolering er noget det bedste isoleringsmateriale lavet af polystyren - bedre kendt som flamingo. Der er dog ikke tale om normal flamingo, men et materiale kaldet EPS, der står for ekspanderet polystyren. Det er et produkt som består af 98% luft, og er dermed perfekt til at isolere sit gulv med.

Udover dets gode isolerende egenskaber er EPS også stødabsorberende, lufttæt, fugtafvisende og kemisk inaktivt. Materialet er desuden ekstremt nemt at arbejde med, og man behøver ikke være fagmand for at give sig i kast med et gulvisoleringsprojekt, desuden er det muligt at finde hjælp på nettet.

Det er endda muligt at opnå en endnu bedre isoleringsevne ved at vælge super-versionen af vores EPS gulvisolering. At produktet er super er grundet en tilsætning af det strålereducerende stof grafit. Tilførslen af grafit har forbedret EPS gulvisoleringen markant med en forbedret isoleringsevne på op imod 20%, som er set i forhold til den traditionelle hvide gulvisolering.

Miljøpåvirkningen ved at bruge EPS gulvisolering har vist sig at være meget lille

Desuden har materialet en utrolig lang levetid, da det ikke bliver nedbrudt af organismer eller andre stoffer i jorden. Dermed kunne man sagtens mistænke det for at være et materiale der ikke er godt for miljøet - dette er heldigvis ikke tilfældet. Beregninger lavet på materialet har vist, at for hver kg olie brugt i produktionen af EPS, sparer man i gennemsnit 200 kg olie til opvarmning af huset i dets første 50 års levetid. Resultatet er altså et mindre aftryk på miljøet, end hvis man ikke havde isoleret sit hus tilstrækkeligt.

Derudover kan rent EPS smeltes og omdannes til nyt brugbart polystyren, og dermed fremstille en lang række nye produkter. Disse produkter er typisk andre plastprodukter som blomsterbakker eller de velkendte hvide havemøbler i plast.

EPS der har været udsat for snavs kan derimod bruges til produktion af fjernvarme og el til husstande, når det brændes af i et af de mange danske affaldsforbrændingsanlæg rundt om i landet. Det kan lade sig gøre da et kilo EPS har samme brændværdi som et kilo ren olie. Man lavede i 1995 en indsamlingsordning af EPS-emballager, der skulle sikre at materialet blev genanvendt, da det som førnævnt ikke kan nedbrydes i naturen.