<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returet
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

BRÆNDE

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Brænde, træbriketter og træpiller med gratis levering

Hos Net2havesalg er vi leveringsdygtige i stort set alle former for brænde til brændeovne. Vores store udvalg og mange alternativer giver dig mulighed for at finde præcis den type brænde, du leder efter. Her på siden kan du blandt andet finde gode træpiller og træbriketter tilbud. Vi tilbyder naturligvis altid mængderabatter, så hvis du har mulighed for opbevaring af lidt større mængder, kan du opnå store besparelser på i forvejen billigt brænde.

Høj kvalitet og klar til brug

Foretrækker du pejsebrænde, er du kommet til det rigtige sted. Vores pejsebrænde er luft- eller ovntørret løvtræ, kløvet og stablet på palle - lige til at gå til! Er det træbriketter på tilbud, du søger, er vi leveringsdygtige i noget af det bedste på markedet. Træbriketterne du modtager fra os, har en ekstralang glødetid, der maksimerer varmen og minimerer forbruget. Ligeledes finder du også træpiller på tilbud, hvor prisen er i bund men kvaliteten i top. Træpillerne i vores sortiment er nemlig fra markedslederen Agrol®, der har 25 års erfaring med biobrændsel i stor målestok.

Gratis dag til dag levering til hele landet!

Forskel på luft- og ovntørret pejsebrænde

Der er stor forskel på ovn- og lufttørret pejsebrænde. Det lufttørrede brænde kan være næsten helt ny skåret. Lufttørret brænde har ofte et højt fugtindhold, denne fugt gør, at brændet ikke brænder lige så godt som ovntørret brænde. Så hvis du skal bruge brændet nu, skal du vælge ovntørret brænde, for at få mest muligt ud af dit brænde.

Nem fyrring med træbriketter og træpiller

Vil man gerne have en nem og hyggelig opvarmningskilde, så kan man overveje at fyrre med træbriketter eller træpiller, da de er meget nemme at anvende og giver næsten den samme hygge som almindeligt brænde.

Få et uforpligtende tilbud på brænde

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en større mængde brænde. Vi kan kontaktes på alle hverdage på telefon 75 47 04 00. Du kan se vores åbningstider under menuen ’Kundeservice’. Foretrækker du at kontakte os skriftligt, kan det ske på vores mail <ahref="mailto:post@net2havesalg.dk">post@net2havesalg.dk. Vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores træpiller, træbriketter, træpiller, pejsebrænde eller et af vores andre produkter i vores sortiment.

Gratis levering af pejsebrænde, træbriketter og træpiller

Når du køber dit brænde hos net2havesalg.dk, så sender vi det fragtfrit i hele Danmark!

Gælder hele Danmark - dog kun fastland og brofaste øer.
Aflæsset ved kantsten og på kørefast underlag.