<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returret
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

Hækkeklippere

Hækkeklippere

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Hækkeklipper

Alle haver er omringet af en hæk, og den skal klippes. Så, hvorfor ikke gøre det så let som muligt for dig selv ved at vælge den hækkeklipper, der kan løse opgaven hurtigst og mest effektivt?

Når du skal klippe hækken, handler det om, at det skal være hurtigt, præcist og let – ellers kan du ligeså godt gøre det manuelt. Derfor er der et par ting, der er gode at holde øje med, inden du vælger den maskine net2haveslag.dk, der skal i din værktøjsinventar.

Find den maskine, der passer til dit behov i vores udvalg

De fleste danskere, der har en have, har også en hæk, planter og buske, der gerne skal trimmes og klippes et par gange om året, for at de ikke vokser vildt og ustyrligt ud over hele grunden, og til netop det formål skal du bruge en hækkeklipper.

Men det er faktisk lidt mere kompliceret end bare at bestille den første og den bedste, for der findes rigtig mange forskellige modeller og ting, der er gode at vide, inden du vælger den, der passer bedst til dine behov. Herunder har vi samlet de bedste tips og råd, så du forhåbentlig bliver klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige hækkeklipper til din have.

Elektrisk eller benzin?

Der findes overordnet set tre forskellige varianter af hækkeklipper, og det handler i høje grad om rækkevidde og levetid.

Du kan som udgangspunkt vælge mellem tre modeller, når det kommer til drivkraft. Det er:

  • Batteri
  • Ledning
  • Benzin.

Alt efter, hvor stort et areal, du skal klippe på en gang og, hvor lang fra din strømkilde du skal bevæge dig.

En generel tommelfingerregel er, at den lille have snildt kan nøjes med en hækkeklipper, der har enten ledning eller batteri.

Ovenover er modellerne inddelt efter, hvilken der er mindst kraftig og nedad efter til den, der er kraftigst.

Den batteridrevne model er med andre ord den, der har mindst kraft, og derfor også den, der egner sig bedst til den lille have, hvor der primært skal tyndes ud og hækken skal trimmes.

Modellen med ledning er den, der er mest solgt og mest brugt. Har du en forlængerledning i garagen eller kælderen, så kan du helt sikkert nå hele grunden rundt med denne model. Du kan med en model, der har ledning klippe din hæk helt i bund og dermed sørge for, at den er helt klar til sommerens mange skud.

Den benzindrevne model er den kraftigste på markedet. Med den er du helt uafhængig af strøm og kan frit bevæge dig rundt på hele grunden. Den er lidt tungere at håndtere, men kan tynde ud i hækken.

Det kommer derfor ikke altid udelukkende an på, hvor stor din have er, men nærmere, hvor store de grene og hække, du skal klippe, er, samt om de blot skal trimmes, eller om de trænger til at blive skåret helt tilbage, fordi de har fået lidt for løse tøjler i nogle år.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger hækkeklipper?

Når du vælger din hækkeklipper er der en række ting, du kan kigge på for at bedømme om den lever op til dine forventning og kan dække dine behov.

  • Hvor kraftig skal motoren være? Alt efter hvor tykke grene du skal kunne klare, skal din motor kunne trække mere. Men mere kraft betyder også højere vægt, så det er en smagssag, hvad der er vigtigst for dig.
  • Hvordan skal grebet være? Det er vigtigt, at du kan holde godt og sikkert fast i maskinen, og det krævet et godt greb. For at give den bedste sikkerhed skal grebet være blødt og skridsikkert, så du ikke taber maskinen, hvis dine hænder bliver fugtige.
  • Hvor langt skal sværdet være? Det lyder sådan lidt samurai-agtigt, når der bliver snakket om sværd, men det betyder dog bare, at der er forskel på, hvor lang rækkevidde din maskine har, og der er vigtigt, hvis du for eksempel har en høj hæk, så du slipper for at skulle slæbe rundt på en stige for at kunne klippe toppen.
  • Hvor stor afstand skal der være mellem tænderne? Jo kraftigere din hækkeklipper skal være, des større grene skal den også kunne klare, og det kræver en bredere afstand mellem tænderne.

Ved at holde øje med det ovenstående og samtidig bedømme, hvilken form for energi den skal køre på, kommer du hurtigt frem til en rigtig god ide om, hvilken model der vil være den rigtige for dig. Selv om det for mange kan være fristende at købe den billigste model, er det ikke altid, at den ender med at være den bedste investering, hvis den går i stykker efter kort tid, fordi den ikke er kraftig nok til det, du skal bruge den til! Husk derfor, at det kan ende med at blive en bedre investering for dig at købe en lidt kraftigere og dyrere model, der holder i flere år og kan klare alle de opgaver, der måtte dukke op frem for at skulle købe en ny med få års mellemrum, fordi motoren brænder sammen.

Hvad kan du bruge din hækkeklipper til?

Skønt det hedder en hækkeklipper, er det langt fra den eneste opgave, du kan løse med din maskine. Det går nemlig hen og bliver et helt uundværligt haveredskab for rigtig mange, når først den er kommet i hus.

Den er oplagt at bruge til rigtig mange opgaver i haven, der ikke kan løses med en motorsav, men kræver lidt mere finesse. Du kan bruge den, hvis du har buske og træer, du ønsker at forme på en bestemt måde. Ligesom den er perfekt til lave hække og planter, der skal beskæres.

Med en hækkeklipper kan du med andre ord få styr på haven og trimme alle løbske grene ned, så det hele passer med det, du gerne vil have i din have.

Hjælp og vejledning

Er det ovenstående ikke nok, for at du kan vælge den hækkeklipper, du gerne vil bestille, så står vi altid til rådighed for at hjælpe og vejlede dig i dit valg. Det betyder, at du altid kan ringe eller maile os, hvis du har spørgsmål eller efterspørgsler.

Vi forsøger altid at have et bredt udvalg af høj kvalitet, men skulle der alligevel være noget, vi ikke har på lager, så er du også altid velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget vi kan hjælpe med at skaffe hjem til dig.

Bestiller du hos os, får du altid 30 dages fuld returret og lynhurtig levering! Bliv klar til sommeren, og bestil din hækkeklipper allerede i dag!