Ildfaste sten & mørtel

Faldende orden

6 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

6 varer

pr. side

ILDFASTESTEN & MØRTEL 

Ildfaste sten er den perfekte løsning til dig der gerne vil bygge din egen pejs eller en smart pizzaovn.

Med ildfaste sten, som også ordet indikere kan holde til store mængder varme, helt præcist kan stenene holde helt op til 1.300 graders varme.

Det er vigtigt at man vælger at købe ildfaste sten til projekter hvor det kræver at facaden kan tåle høj varme, da normale mursten ikke kan holde til at blive for varme, og kan hvis det sker enten flække og i værste tilfælde sprænge.   Ildfaste sten kan altså klare at blive varmet op og afkølet inden for grade intervallet flere gange, uden at de ændrer sig i deres karakteristik.  Endnu en fordel ved brug af ildfaste sten, er deres evne til at videregive/lede varmen rundt på de andre sten, der er helt essentielt for at man opnår en høj temperatur som kan føres ud i omgivelserne inden for kort tid.

Ildfast mørtel er en type mørtel, der er specielt designet til brug ved høj varme. Den er typisk fremstillet af en blanding af ildfast cement, sand og vand. Denne type mørtel anvendes ofte i applikationer, hvor traditionel mørtel ikke ville kunne modstå de høje temperaturer. Ildfast mørtel kan også anvendes udendørs i pejse eller pizzaovne.

Ydeligere information omkring sten & mørtel KLIK HER