Træfiber isolering

Faldende orden

12 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

12 varer

pr. side

STEICO flex 038 – Fleksibel træfiber isoleringsformstykker Fleksibel isolering af naturlige træfibre, med rigtig gode isoleringsegenskaber.

Produktet har en remragende tilpasning til snævre områder og er særlig diffusionsåben som beskytter i konstruktionen. Pladerne giver et godt indeklima er økologisk, miljøvenlig og genanvendelig. Steico træfiber produceres hovedsageligt af granflis, som er et restprodukt fra skovindustrien.

Træfiber har hygroskopiske egenskaber, hvilket betyder at den optager og afgiver fugt afhængig af luftens relative fugtighed.

Alt træflisen kommer fra et miljøcertificeret skovbrug, hvor skoven udnyttes i overensstemmelse med PEFC’s regler. Træfiber har hygroskopiske egenskaber, hvilket betyder at den optager og afgiver fugt afhængig af luftens relative fugtighed. Isoleringen er formstabil og de naturlige fibers evne, til at reducere luftbevægelse i isoleringen giver rigtig god tætning omkring bl.a. vinduer og murværk Isoleringspladerne dæmper lyd effektivt og godt, grundet de bløde fibre i massen hvilket betyder, at den absorberer og dæmper lyden.

Træfiber er et naturligt materiale, og forårsager ikke ubehag i hud eller luftveje når der arbejdes med produktet. Træfiberisolering tilbydes i batts som vi kender det fra glas & stenuld. Derudover tilbydes den også som træuld, der kan benyttes med blæseudstyr (spørg os på pris på blæsemaskine) Træfiberisolering i batts sælges kun i hele paller hvorimod træuld til blæsemaskine, sælges i den mængde som ønskes.

STEICO flex 036 træfiberisolering