Sheltere

Vores byg-selv sheltere

Vil du have en unik og autentisk naturoplevelse? Så er et byg-selv shelter fra Net2Trælast det perfekte valg! Vores shelters er lavet af kvalitetslærketræ, cypres og rødgran og fås i forskellige størrelser. Med vores guides kan du nemt vælge det rigtige shelter, lære hvordan du vedligeholder det, og endda få en pakkeliste til din næste sheltertur.

Faldende orden

2 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

2 varer

pr. side

Produktbeskrivelse

Vælg det rette shelter

Net2Trælasts byg selv shelters er lavet af lærketræ og cypres og fås i forskellige størrelser. Vores mindste shelter har et liggeareal på 2,1x2,1 meter, mens vores største har et liggeareal på 2,45x2,7 meter.

Vores byg selv shelters er designet til at imødekomme forskellige behov og præferencer.

Byg et shelter nemt og hurtigt

Det er nemt at bygge vores shelters og hytter, og du vil have brug for ganske få stykker værktøj som en sav, vinkel og en skruemaskine. Følg blot den medfølgende nemme og overskuelige tegning, og du vil snart være klar til din første overnatning i shelteret.

Hvordan man vedligeholder et shelter

Når du vælger at bygge et shelter fra Net2Trælast, skal du også overveje, hvordan du vedligeholder det. Vi anbefaler at smøre taget på shelteret, når det er ankommet, og at holde det rent, så det altid er hyggeligt at komme ud i dit nye byg selv shelter fra Net2Trælast. Med vores vedligeholdelsesguide vil du være i stand til at holde dit shelter i tip-top stand i årene fremover.

Hvad skal jeg vide før jeg bygger et shelter?

Før du begynder at bygge dit shelter, skal du overveje om din kommune kræver en byggeansøgning/anmeldelse. Når du har fundet det perfekte sted, skal du blot lægge 4 fliser, hvor hjørnerne kan stå på - du behøver ikke stolpesko og betonfundamenter.

Hvad koster det at bygge et shelter?

Priserne på vores byg selv shelters spænder fra 7.795,00 DKK og op. Vi ønsker, at alle skal have råd til et shelter, så vores udvalg dækker alt fra de helt billige modeller til de mere luksuriøse.

Hvilken vej skal shelteret vende?

Vi anbefaler, at du vender dit byg selv shelter mod syd eller øst, når du placerer det. På den måde får du mest muligt sollys og varme om dagen, og du undgår at have vinden i ryggen om natten.