POSTKASSER & STANDER (Fri fragt)

Faldende orden

12 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

12 varer

pr. side

Postkasser

En postkasse er både en praktisk og æstetisk tilføjelse til dit hjem. Man kan sige, at det er en bro mellem vores hjem og omverdenen, og herigennem den traditionelle kommunikation med breve og pakker til stadighed foregår.

Samtidig er det også noget af det første af din bolig, som kan ses udefra, og derfor et godt sted at signalere, hvem du er. For en postkasse er ikke bare en postkasse. Og hvorfor ikke finde den helt rigtige til dig og dit hjem?

Postkasser til enhver smag og behov

Der findes i dag et tilfredsstillende og næsten overvældende udvalg af postkasser, så du er sikker på at finde noget, som passer lige præcis til dine behov og ønsker.

Læs med her for en kort gennemgang af nogle af de lovmæssige, praktiske og æstetiske overvejelser, du kan gøre dig i forbindelse med køb af en ny postkasse til din bolig.

Husk loven omkring postkasser

Vær opmærksom på, at der er regler for, hvor en postkasse må stå. Hvis du ejer et hus, skal en postkasse være placeret ved indgangen til din grund – det vil sige, at den typisk skal være placeret ved fortovet eller vejen.

Hvis du bor i en landejendom, er der særlige regler: Her skal der maksimalt være 50 meter mellem en postkasse og boligen.

Der kan desuden være regler for, hvordan en postkasse må se ud i din kommune. Derfor kan det være værd at undersøge disse reglementer også, inden du anskaffer dig drømmepostkassen.

De praktiske overvejelser omkring din nye postkasse

Noget af det første, du bør overveje, er selvfølgelig, hvilket behov du har. Her hos Net2Trælast finder du et meget stort udvalg af flotte og praktiske postkasser, men hvor stor en postkasse har du egentlig brug for?

Der er ingen grund til at have hverken en for lille eller for stor postkasse. Du bliver gladest for en, der passer til lige præcis dig og dine behov.

Der findes de små og elegante postkasser, som kun er beregnet til breve, aviser og reklamer. Denne type postkasse er god til dig, der enten ikke modtager pakker eller for eksempel foretrækker at afhente dem i en pakkeboks eller på et posthus.

Postkasser i medium størrelse har plads til både aviser, reklamer, breve og mindre pakker. Dimensioner er selvfølgelig tilsvarende store, men der er stadig tale om ganske elegante og praktiske postkasser.

Sidst men ikke mindst findes der i dag også pakkepostkasser, som er ganske rummelige, og – som navnet antyder – kan sikre dig levering til døren af større pakker. Denne type postkasse er rigtig velegnet til dig, som ofte får pakker og godt kan lide, at disse er sikret på din ejendom. Der er som bekendt få ting i denne verden, som er mere frustrerende end at komme hjem til en gennemvåd pakke eller en halvt molesteret pakke, som er forsøgt leveret i en for lille postkasse.

Hvilket materiale skal du vælge?

Når du har fundet ud af, hvilken type postkasse du skal have til dit hjem, så begynder det rigtig sjove: At vælge den, du synes er allerflottest og passer bedst til lige præcis din stil.

I dag er forbrugerne, som er på udkig efter en ny postkasse, i sandhed privilegerede. Der findes et meget stor udvalg af både forskellige materialer, designs og farver at vælge imellem.

Det mest almindelige materiale til fremstilling af postkasser i dag er stål. De fleste stålpostkasser er enten i galvaniseret eller lakeret stål. Galvaniseret stål betyder, at stålet er givet en zinkbelægning under produktionen, og denne er med til at beskytte stålet fra at ruste. Så er du sikret en flot postkasse i mange år. 

Et andet populært materiale til postkasser er kobber. Den flotte bronzefarvede overflade på disse postkasser tiltaler mange forbrugere. Når disse postkasser får nogle år på bagen og gennemgår mange sæsoners vind og vejr, opnår de den grønne patinering, som vi kender fra mange af Københavns gamle tage.

Find det helt rigtige design hos os

Når du har valgt et godt materiale til din kommende postkasse, er det tid til at kigge på design og farver. Hos os finder du mange smukke designs, som spænder både fra klassiske, kvadratiske postkasser, til slanke og buede design, og de helt smalle, firkantede postkasser.

Kig efter det design, der komplimenterer din bolig bedst.

Særligt hvis du vælger en postkasse i lakeret stål, er der mange smukke farver at vælge imellem. De mest populære er dog fortsat metalfarver, sort, grå, hvid, rød eller grøn.