Granitskæver i BigBags

Faldende orden

2 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

2 varer

pr. side

Forny din have med granitskærver

Går du med lysten til at påbegynde et nyt haveprojekt, men ved ikke, hvor eller hvordan du skal starte? Granitskærver er oplagt som haveprojekt, da du både kan begive dig ud i et lille såvel som et stort projekt. Ikke nok med at din have vil få et nyt udtryk, er der også mange andre fordele ved skærver af granit, som du kan læse meget mere om herunder.

Hvad kan granitskærver bruges til?

Der er en lang række muligheder ved implementering af granitskærver, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Skærver af granit er særligt populære til:

  • Haveanlægning
  • Indkørsler
  • Pyntesten.

Den ene mulighed behøver jo ikke udelukke den anden, og står du for eksempel med overskydende skærver, efter dit projekt er færdigt, vælger mange at anlægge de resterende sten som ekstra pynt i haven. Du får et flot og livligt udtryk i din have, da der er en naturlig variation i hver sten. Granitskærver er desuden forekommende i japanskinspirerede haver, hvorved du for eksempel kan anlægge stenene rundt om et bassin, som pynt ved dine bede eller rundt om dit hus.

Vores udvalg af granitskærver

Hos Net2trælast har vi et populært udvalg af granitskærver.  Skærverne tilbydes i størrelse 8-11 men det er dog muligt, at nogle enkelte af stenene afviger en smule. Skærver af granit kommer fra bjerge, hvori naturproduktet granit forefindes. Det kaldes granitskærver, fordi granitten bliver knust til disse små sten. Ved køb hos os tilbyder vi:

  • At skærverne kommer i bigbags, hvilket er billigere end at købe skærver i småsække. Desuden kan bigbags komme til nytte, da man kan gemme dem og genbruge dem til andre byggeprojekter.
  • At du kan selv sammensætte farvekombinationen. Vælg mellem et enkeltfarvet udtryk eller leg med utallige farvekombinationer.

Granitskærver vs. fliser – Hvad skal du vælge?

Går du og funderer over, om du skal anlægge din have med større fliser eller mindre sten? Hvis dette er tilfældet, burde du have med i din overvejelse, at der er mange fordele ved granitskærver fremfor fliser. Granitskærver er oplagte til større såvel som mindre anlægning, og stenene er et billigere alternativ til anlægning end fliser. Desuden kan man få udlevet sin indre anlægsgartner og selv lægge skærverne an, hvorimod anlægning af fliser kræver en større viden og omfatter flere ressourcer. Desuden vil der være en større vedligeholdelse ved fliseanlægning, da jordbunden for eksempel kan synke, eller du kan risikere, at fliserne skærmer af for regnen ved skybrud, hvilket leder regnen mod husets sokkel. Når du først har anlagt din have og dit hus med granitskærver, bliver det lettere for regnvand at synke ned i jordbunden.

Vælg en smuk og nem anlægning

En granitskærvanlægning giver konnotationer til japanske haver og har et naturligt æstetisk udtryk over sig. Alt i alt er det både nemt at anlægge og nemt at vedligeholde. Endelig er det værd at bemærke, at det også er en anlægning, der er nem at skifte ud, hvis man efter noget tid kunne tænke sig at prøve noget andet. Vores sortiment byder på mange natursten, som giver en unik have.