<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returet
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

Sneslynge

Sneslynge

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Sneslynge – effektiv snerydning til forskellige formål 

Et hvidt vinterlandskab kan være smukt at kigge på. At skovle sne kan dog være en rigtig sur pligt på en kold og mørk vintermorgen. Når der i vintermånederne falder meget sne, kan man blive nødt til at rydde sne ad vejen i for eksempel indkørslen, på fortovet eller på større områder såsom parkeringspladser eller i skolegårde. En sneslynge er en god og yderst effektiv snerydningsmaskine, som nemt og hurtigt kan spare dig for mange timers hårdt arbejde og ryg-gener.

Gør snerydningen let og overskuelig med en sneslynge

Når man skovler sne med en sneskovl, bruger man som regel meget tid, får rigtig ondt i ryggen og kan gøre det hele om igen dagen efter, når sneen er faldet på ny. Har man derfor et større areal, der skal ryddes for sne, kan det simpelthen ikke betale sig at gøre det med en sneskovl. Her kan det være en rigtig god idé at investere i en snerydningsmaskine.

Der findes mange forskellige slags snerydningsmaskiner. Sneslyngen er dog langt hen ad vejen den mest effektive. Den kompakte og betjeningsvenlige snerydningsmaskine er fuldt ud dedikeret til at rydde sne nemt og hurtigt ad vejen. Maskinen fungerer sådan, at den kaster – eller slynger som navnet antyder – sneen væk.

Hvor andre snerydningsmaskiner såsom fejemaskiner eller sneplove har det med at skubbe sneen væk, samler slyngen sneen op og kaster den flere meter væk og i den retning, du ønsker. Således har netop denne snerydningsmaskine en enorm kapacitet og drivkraft, der gør det meget nemmere at få ryddet store mængder af sne ad vejen lynhurtigt.

4 gode grunde til at investere i en sneslynge:

  • Du slipper for den sure pligt, det er at skovle sne og få ondt i ryggen
  • Maskinen kører højt på effektivitet og sikrer dig en nem og hurtig snerydning
  • Maskinen får mere sne ad vejen end andre snerydningsmaskiner
  • Maskinen fås til forskellige behov og niveauer.

Sneslynger til forskellige behov 

Der findes sneslynger i forskellige størrelser, som kan bruges til forskellige formål. Den type, du skal gå efter, afhænger således først og fremmest af, hvor stort det areal, du skal rydde for sne, er.

De fleste husejere er forpligtede til at rydde deres fortov for sne, så folk kan komme forbi uden at komme til skade. Man kan også blive nødt til at rydde sin indkørsel for sne så bilen kan komme ind og ud. Til disse formål hvor arealet er ret begrænset, kan det betale sig at investere i en mindre model, som er mere medgørlig på mindre områder, men ikke desto mindre bevarer effektiviteten.

Det kan også i nogle tilfælde blive nødvendigt at investere i en større maskine. Skal der ryddes sne på større områder som for eksempel parkeringspladser eller i skolegårde, er den bedste løsning at investere i en større maskine, som kan flytte store mængder sne på kort tid.

Hos os kan du finde let-betjenelige sneslynger, der dækker forskellige behov og ligger i forskellige prisklasser.