<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returet
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

Løvblæser

Løvblæser

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Løvblæser

I Danmark mærker vi meget tydeligt sæsonernes skifte, og det kan også ses i vores haver og i vores indkørsel. I efteråret daler bladene ned, og selvom det er et flot syn, så kan det give en sumpet have og en misfarvet indkørsel. Derfor er vi ude med kost og pose for at prøve at få hold på efteråret.

Men med en løvblæser fra Net2Trælast kan du lynhurtigt få haven og indkørselen til at skinne igen uden for meget besvær. Så tag gerne et kig i vores udvalg af løvblæsere. Uanset hvilket maskine, du vælger, så kan du være sikker på stabilitet og kvalitet, når den er købt fra Net2Trælast.dk.

Løvblæser eller løvsuger?

Når du skal finde noget, der kan få blade og smågrene væk fra haven, så står valget ofte mellem løvblæser og løvsuger. En løvsuger har dog den ulempe, at du bliver nødt til at tømme posen med kompost, og det kan du komme til at gøre mange gange, før du er færdig, hvis du har en stor have.

Har du et stort område, er løvblæseren klart at foretrække, da du her ikke behøver at standse med dit arbejde for at tømme posen. Her kan du blot blæse alle blade over i en samme bunke og lægge dem til kompost eller køre dem til genbrug, når du er helt færdig med hele haven.

Det er også muligt at få en løvsuger og –blæser i én maskine, så du kan arbejde med begge afhængig af mængden af nedfald i din have og indkørsel.

Find en løvblæser med flere funktioner

Det er hertil også muligt at finde en løvblæser med flere funktioner end én. Her kan man for eksempel kigge på løvblæsere, der også kan støvsuge bladene op. Det er det, der ofte kaldes en kombination af løvsugeren og –blæseren.

Køber man en maskine med en findeler, så kan man opdele nedfald på en let måde. Dette er meget fordelagtigt, hvis man både skal fjerne nedfaldne balde, små grene og andet, der er blæst ind i haven i en af de berygtede vindstorme i Danmark.

Når du kigger i vores katalog efter en løvblæser, bør du også kigge på støjniveauet. Vi bestræber os på at finde så arbejdsvenlige maskine så muligt. Dette er især en vigtig funktion for dig, der bor tæt ved dine naboer, og som gerne vil forstyrre dem mindst muligt.

En maskine der bare virker

Når vi køber nye maskiner, så vil vi gerne imponeres. Køber du din nye løvblæser fra Net2Trælast, så kan du være sikker på, at du får en solid maskine, der virker. Vores løvblæsere er lette at opstarte, og deres funktioner virker upåklageligt.

Vi har desuden sørget for at finde nogle maskiner, der er lette at håndtere. Det betyder, at de også er mere sikre at arbejde med.

Hvis der alligevel skulle være noget, du ikke er tilfreds med ved dit køb, så har du en fortrydelsesret på 14 dage, hvor du kan sende produktet retur og få dine penge tilbage.

Bestil din nye løvblæser hjem i dag

Vi sender din nye maskine af sted inden for kun 2 dage, så du kan komme til at stå med din helt nye maskine i hånden inden for meget kort tid. Maskinen leveres lige til døren, så du behøver ikke have noget besvær med at afhente den og bragte den hjem.

Hvis efteråret er ved at stå på hæld, så sørg for at få bestilt din nye maskine i dag. Så kan du nemlig komme hurtigt i gang med dit arbejde og behøver ikke kigge på en sumpet græsplæne eller en misfarvet indkørsel, når foråret igen kommer til Danmark.