<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returet
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

MASKINER & HAVE TILBEHØR

Havemaskiner

Uanset hvilken opgave der skal udføres, hvilken årstid det er, eller hvor stor din have er, er der en passende og effektiv havemaskine, der passer perfekt til opgaven. Mængden af forskellige havemaskiner og deres mange forskellige egenskaber er en jungle. For at danne dig et overblik kan du her læse om det store udvalg og samtidig finde ud af, hvilken maskine der passer sig bedst til lige præcis dit havearbejde.

Havemaskiner til sommeren

Græsset skal slås, hækken klippes, og træterrassen holdes pæn. Her kan du læse om nogle af de mest populære havemaskiner, der egner sig til de arbejdsopgaver, der hyppigt ses om sommeren. Dette vil hjælpe dig til at finde ud af lige netop, hvilken havemaskine du skal bruge.

Når plænen skal vedligeholdes, skal de rigtige maskiner til. Hvis du har en have på op til 4500m2, er en havetraktor en utrolig effektiv og underholdende måde at slå dit græs på.

Fordelene ved en havetraktor er følgende:

 • Lille venderadius for større præcisering
 • Stor klippebredde
 • Automatisk gear
 • Stor tankvolumen.

For at få det rigtigt helt ned til detaljen kan du købe en græstrimmer. Denne fungerer også som buskrydder.

Vores græstrimmer/buskrydder kommer i smarte og funktionelle designs. Disse makiner kommer med en praktisk bæresele.

Havemaskiner der hjælper dig gennem forår og efterår

Når bladene er faldet, eller græsset er slået, skal resterne samles sammen, så haven vedligeholdes. Dette gøres nemt, hurtigt og effekt med en løvblæser, der ovenikøbet er nem at håndtere.  

Dette kan du få, når du køber løvblæsere hos os:

 • Enhåndsbetjening
 • ”3-i-1”-funktioner. Løvblæser, løvstøvsuger og findeler.
 • Brændstofpumpe og nemme betjeningsgreb, der sørger for at maskinen starter nemt og hurtigt
 • Effektivt, vibrationsdæmpet håndtag
 • Justerbare indstillinger med fartpilot
 • Det flade mundstykke sørger for koncentreret og øget blæsekraft.

Med en løvblæser vinder du på alle rækker, da den er ideel til mange forskellige opgaver og har en stor variation af fordele. Den kan for eksempel hjælpe dig med at holde græsplænen eller indkørslen flot hele året, så det ikke kun er i sommeren, at din have og hus ser indbydende ud.

For at gøre din terrasse og dine havemøbler klar til utallige sommerdage og aftner kan du benytte dig af en højtryksrenser. Vær opmærksom på de forskellige slags og deres mange forskellige egenskaber. Her er et uddrag af fordelene ved en højtryksrenser.

 • Metalpumpe og induktionsmotor der er driftssikre.
 • Trykregulering
 • Opretstående ergonomisk design.
 • Nem at betjene + blødt greb, der bidrager med øget komfort under arbejde
 • Automatisk start og stop.

Alt efter hvilken model du vælger, er der mange flere fordele ved denne maskine.

Maskiner til de kolde tider

Alle årstider kræver dets arbejde. Det er ikke udelukkende, når naturen blomstrer og er på sit højeste, men lige så vel når sneen er faldet, og vejret egentlig mest kalder for en aften indendørs.

For at holde varmen indendørs skal der noget træ i pejsen. Derfor skal der fældes træ. De havemaskiner, der her gør sig oplagte, er en motorsav eller en kædesav. Her skal man også være opmærksom på den store variation af modeller og prisleje. Fordelene ved denne maskine kan for eksempel være brugervenlighed, stor effekt samtidig med lille vægt. Kæden har en høj hastighed, og derfor forekommer der hurtig og blød skæring. I nogle modeller kan du finde et gennemsigtigt vindue. Dette vindue gør det nemt at tjekke og kontrollere olieniveauet.

Nok er sneen faldet, men den skal også fjernes. Her er en sneslynge en meget praktisk og effektiv havemaskine. Almene haveredskaber måler sig på ingen måde med denne type maskine. Det kræver pludseligt mange færre kræfter at rydde indkørslen.

Fordele ved en sneslynge er følgende:

 • Kraftige profildæk og hermed god trækkraft
 • Maskinen trækker på begge hjul ved hjælp af differentialespærren
 • Justerbart håndtag der medfører let håndtering.

Find den perfekte havemaskine her hos os

Det kan betale sig at ofre nogle ekstra penge, for til gengæld får du en havemaskine, der har flere egenskaber, og derfor egner sig bedre til forskellige opgaver.

Tænk over specifikationer. Hvis du tænker over dette, får du en bedre idé, om hvilken havemaskine der egner sig til den opgave, du skal klare, og hvilken type have du har.

God arbejdslyst!