Indv.maling *nyhed*

Faldende orden

8 varer

pr. side
Loading ...
Load More ...
Faldende orden

8 varer

pr. side

NYHED HOS NET2TRÆLAST – Vi er rigtig glade for at vi nu kan tilbyde et udvalg af gode indvendige vægmalinger og tilbehør dertil.

Oveni hatten tilbyder vi også at tone de vægmalinger hvor der er muligt  helt GRATIS i et væld af RAL-farver. (SPØRG OS) 

Skal du male vægge indendørs, skal du selvfølgelig vælge en god vægmaling og evt. i en farve som du kan lide og som passer til rummet og omgivelserne. Hos Net2trælast har vi vægmalinger i mange forskellige farvenuancer, efter RAL farvekort og i forskellige glansstyrker.

Uanset hvilken overflade du skal male, er det altid en god ide at bruge en forankringsgrunder, før du maler. Så hænger malingen nemlig bedre ved materialet og malingen får en bedre holdbarhed.

Uanset om det er et teenageværelse, et køkken, den trafikeret fordelingsgang eller måske badeværelset som skal friskes op, med nye farver, så finder du malingen her hos Net2trælast.

Vi fører naturligvis også godt et udvalg af kalitetes pensler og malerruller.

 

Som noget helt nyt tilbyder vi EFAcare vægmaling.

Vægmalingen har en mindre CO2-udledning end andre vægmalinger. Faktisk spares der helt op til 7 kg CO2 pr. 10 liter EFAcare vægmaling. 

Med EFAcare har vi stort fokus på at efterlade så lille et CO2 aftryk så muligt og uden at det gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.