<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returet
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

ALLUX 100

ALLUX 100

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Allux postkasse – Overvejelser du kan gøre dig inden dit køb

Allux postkasser er blandt markedets mest populære modeller, og de kan derfor være et super valg, når du skal have fat i en ny postkasse til din husholdning. Du kan finde modeller i alverdens materialer, former og farver. Uanset hvad du søger, vil du højst sandsynligvis kunne finde det her.

At købe postkasse er dog ikke en hverdagsting. Mange har ikke den store erfaring med, hvad de bør gå efter, når de kaster sig ud i at lede efter en god model på markedet, og hvis du ikke er videre interesseret i at gå ned i en butik og få hjælp fra en sælger, men hellere vil købe noget selv gennem internettet, kan det være svært at finde ud af, hvor du skal starte.

Herunder får du derfor et par hurtige råd, der kan sende dig i den rigtige retning.

Størrelsen skal matche dine behov

Først og fremmest skal du fokusere på de Allux postkasser, der har en god størrelse til dit hjem. Modtager du ofte mindre pakker, eller vil du gerne have en postkasse, der ikke behøver blive tømt hver dag? Alt efter hvor meget og hvilken form for post du modtager, kan du gå efter større eller mindre model, der er mest brugervenlige for netop din husholdning.

Et materiale i god kvalitet

Som det næste skal du se på, hvor holdbare de forskellige Allux postkasser er. Nogle modeller er holder længere end andre, og de kan derfor være et bedre valg, selvom de måske er dyre.

Holdbarheden har meget at gøre med det materiale, som postkassen er lavet af. Blandt disse er især rustfrit stål, aluminium og kobber særligt holdbare materialer, imens du bør holde dig væk fra ubeskyttet jern eller stål.

Vil du gerne have et lækkert design?

Det her er selvfølgelig lidt en luksusspørgsmål, men postkassen er trods alt noget af det første som folk ser, når de går op til huset, så det kan være rart at vælge en model, der har en fedt design, som matcher godt til husets facade eller forhaven. Allux postkasser kan heldigvis købes i et hav af vidt forskellige designs, så du vil højst sandsynligvis kunne finde den perfekte model uanset din smag.

Sikkerheden skal være i højsæde

Du skal overveje, hvilken form for lås du vil have. Allux postkasser kommer i mange forskellige modeller, og dermed også med mange forskellige former for låse. Hvis du gerne vil have en, der for eksempel kan åbnes med din husnøgle, skal du vælge en Allux postkasse, der har en lås som kan omkodes til din nøgle. Og så kan det være en god idé lige at læse lidt op på låsen og se, om den har et ry for at være let eller svær at dirke op.

Fordele og ulemper ved den synlige postkasse

Derudover har du et ekstra sikkerhedsproblem, der især dukker op den sidste dag i året. Den nye postkasselov fra 2010 betyder, at du altid skal placere din postkasse så tæt på den offentlige vej som muligt. Dette gavner selvfølgelig postvæsnet betydeligt, fordi de ikke skal gå helt op til et hus for at aflevere post, men blot kan læne sig ud af postbilens vindue eller holde ind til siden på cyklen, putte post i postkassen og så hurtigt komme videre.

Til gengæld er det ikke altid super fedt for dig som postkasseejer, for nu er din postkasse langt mere udstillet for forbipasserende. Ofte er den slags ikke et problem, men vi har vist alle hørt historierne fra nytårsaften, hvor teenagere render rundt og stikker mindre fyrværkeri i folks postkasser, så de springer i luften.

Loven kan du ikke uden videre ændre, men du kan til gengæld gå efter bestemte typer af postkasser, hvor brevindkastet kan låses. Dette er en mulighed på rigtig mange nyere postkassemodeller, så det vil ikke kræve meget at finde frem til en.