Pakkepostkasser

Pakkepostkasser

Klassiske pakkepostkasser

Er du også træt af at skulle skynde dig hjem fra arbejdet og håbe på at kunne nå at fange pakkeposten? Blot for at finde en seddel i postkassen om, at din pakke nu bliver indleveret på posthuset og først kan afhentes næste dag? Med vores pålidelige og stabile pakkepostkasser kan du roligt nå både at købe ind og hente børn på vejen hjem!

Du får en lang række fordele, når du køber din pakkepostkasse hos os:

  • Stilrent og elegant design
  • Forskellige størrelser og finish
  • Forskellige modeller med såvel Ruko- som cylinderlås
  • En virkelig stabil og sikker pakkepostkasse, designet til danske forhold.

Glæd dig til pakkeposten uden bekymringer om levering

En pakkepostkasse er efterhånden blevet et almindeligt syn ved de danske havelåger. Vi handler mere og mere på internettet, og det kan være irriterende at skulle planlægge at være hjemme, når pakkeposten er på vej. Eller at skulle tænke på at gå på posthuset og stå i kø for at hente sin pakke. Her er en pakkepostkasse den geniale løsning på problemet!

Alle vores pakkepostkasser er udformet med en særlig funktion, der gør, at dine forsendelser ikke kan fiskes op af “lange fingre”. Derfor kan du roligt tage ud af huset uden at skulle spekulere videre på, hvor du vil have pakken sat. Din post bliver sikkert opbevaret, og du slipper for at bekymre dig om, at dine pakker bliver våde i regnvejr eller blæser væk på en stormvejrsdag. Nu kan du i ro og mag sidde hjemme og bestille dine pakker og blot vente på, at de bliver leveret i en af vores rummelige pakkepostkasser. Du kan således trygt og sikkert modtage både breve og pakker - Selv når du ikke er hjemme.

Hos os får du en pakkepostkasse i elegant og stilrent design

Vi har et stort udvalg af pakkepostkasser i forskellige størrelser og designs. Alle vores modeller er særdeles rummelige og har stort indkast med behagelig soft-luk funktion, altså ingen låge der smækker eller blafrer i vinden. Hvis du hører til dem, der modtager ekstra meget post, eller hvis du rejser væk i længere perioder, kan det være en god idé at købe en af vores lidt større varianter. Fælles for alle vores pakkepostkasser er den både klassiske og stilrene udformning, men også her har vi lidt at vælge mellem, så du kan være helt sikker på at du får den, der matcher dine ønsker bedst. Skal din postkasse være magen til naboens, eller vil du sætte dit eget præg på kvarteret?

Du kan vælge mellem helt neutrale farver som sort, antracit, hvid eller galvaniseret stål. Men vi har også enkelte modeller i andre farver, og en af vores klassiske modeller kommer endda med udskiftelige frontplader, så at du selv kan vælge farve efter årstid eller humør! På frontpladen er der ligeledes god plads til at sætte et personligt navneskilt med rigeligt med plads til hele familien.

Køb en pakkepostkasse fra os og få god kunderservice med i købet

Når du vælger at købe din pakkepostkasse hos os, kan du også vælge, om du vil have en model med Rukolås eller cylinderlås. Det kommer helt an på dit behov. Vi bestræber os på at have netop de produkter, vores kunder efterspørger - uanset smag og behag. Vi kan også friste med hurtig og gratis levering og 14 dages fortrydelsesret. Således kan du få postkassen hjem og lettere vurdere, om den passer til dig, inden du bestemmer dig. Se videre under vores salgs- og leveringsbetingelser. Tag gerne et kig her på siden, og se hvilken pakkepostkasse, der lever op til netop dine ønsker!