<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returet
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

Sten

Sten

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skab liv og udtryk i din have med perlesten

Trænger din have til at friskt pust? Du går måske med lysten til at skabe et nyt udtryk i din have, men ved også at omstrukturering kan tage lang tid og meget planlægning. Gør det simpelt for dig selv, og skab en løsning, du kan implementere efter eget behov og tid. Tilførsel af perlesten er en nem måde at føje noget nyt til din have, og du kan være kreativ og opfindsom i din belægning. Læs mere om vores udvalg af perlesten længere nede, og bliv inspireret til gør-det-selv-løsninger.

Hvorfor vælge perlesten?

Der er mange fordele ved at tilføre disse sten til ens have:

  • Mindsker væksten af ukrudt.
  • Er dekorative og kommer i forskellige farver.
  • Er oftest billigere end flisebelægninger.

Perlesten er desuden et populært valg hos husejeren, da de ikke kun har en dekorativ funktion i haven, men også fungerer praktisk til eksempelvis gangstier. Du kan desuden gardere dig bedre mod oversvømmelser med disse sten, da regnvandet kan trænge igennem stenene modsat haver med sten/fliseterrasser, hvor vandet ligger sig oven på disse.

Derudover kan disse sten som sagt mindske ukrudt. Hvis du ønsker at komme ukrudt helt til livs, anbefales det, at du først og fremmest fjerner al ukrudt i din have. Herefter tilfører du en fiberdug under perlestenene. Du kan også anlægge disse sten uden dugen, men det anbefales derved, at der lægges et forholdsvist tykt lag perlesten på minimum 5 centimeter.

Her finder du et stort udvalg af perlesten

Hos Net2havesalg tilbyder vi hvide, grå og blå perlesten. Stenene er mellem 8-16 mm. Du kan selv lægge disse sten derhjemme, hvilket vi guider dig til længere nede. Perlesten, også kendt som perlegrus, udvindes fra enten søer eller grusgrave. Du kender måske disse sten fra kirkegårde, men de findes også i mange privatpersoners haver eller bilindkørsler.

Hvad vi tilbyder ved køb af disse sten:

  • Du kan håndplukke, om du vil have udelukkende hvide, grå eller blå perlesten, men du kan også selv vælge, om du vil have en særlig kombination mellem farverne.
  • Stenene kommer i Bigbags, som du senere kan genanvende ved andre byggeprojekter. Det er desuden billigere at købe perlesten i bigbags fremfor i småsække.

Ingen sten er helt ens, hvilket giver din have et organisk udtryk. Grønne planter og farverige sten skaber både en kontrast og et samspil. Det er en god idé at lægge disse sten i dine bed, da de som sagt mindsker væksten af ukrudt. Derudover kan du også bruge stenene ved omplantning af potteplanter, hvor det anbefales, at du kommer stenene i bunden af potteplanten, inden den nye jord tilføjes.

Guide til belægning af gangsti

Perlesten er som sagt populære til gangstier, og du kan selv med god vilje prøve at lægge én an. Start med at finde ud af, hvorhenne, hvor lang, og hvor bred du vil have din sti. Herefter graver du omkring 20-30 centimeter ned. Hullet kan ikke udfyldes udelukkende af perlesten – du kan anvende den førnævnte fiberdug eller anlægge med grus inden, hvorved du sparer på mængden af perlesten.

Vælg den løsning, der passer bedst til dig og din have

Det er først og fremmest vigtigt at gøre op med dig selv, hvilket slags projekt du vil bruge stenene til. Overvej om du vil kaste dig ud i et simpelt projekt, eller om du foretrækker at dedikere længere tid til det. Hvis det bliver for omfattende at anlægge en gangsti, kan du som sagt gå til bedene i stedet. Hvis du rigtigt har fået smag for at anlægge efter implementering af en gangsti, er det også populært at have perlesten rundt om soklen på huset, hvilket i øvrigt beskytter ved for eksempel skybrud.