<strong>Fast</strong>
Levering
<strong>30 Day</strong>
Returret
Ring 75470433
100%
100% Sikker Betaling
<strong>Proudly</strong>
Dansk Stolthed

Byggematerialer

Stort udvalg af byggematerialer

Hos net2traelast.dk finder du et stort udvalg af byggematerialer til gode priser. Du kan blandt andet finde: fibercementprodukterspånpladerkrydsfinérpladertagpap, stålplader, stålbjælker, gipstagrendercement- og mørtelproduktertræbeton, porebeton, trægulve, lofter, træbeskyttelse, kloakprodukter og meget mere!

Hvis der er et produkt, du ikke kan finde, så kontakt vores kundeservice, og de vil se, om det er noget, vi kan skaffe hjem. Ring til os på telefon 75 47 04 33.

Byggematerialer fra kendte danske producenter

Vores priser er lave og vores produkter kommer fra anerkendte danske leverandører og producenter. Vi har blandt andet byggematerialer fra producenter som Icopal, IBF, Paroc, BMC, Frøslev træ, Plastmo, Skalflex, NKT, Lindlab m.fl.

Gratis levering af byggematerialer

Fragtfri levering, ved køb indenfor de fragtgrænser som står nævnt under fanen "FRAGTPRISER / KØRSELSINFORMATION" Ordre leveres som udgangspunkt på engangspaller hvor det er muligt.

Find dine byggematerialer

Brug enten vores søgefunktion eller menuen til venstre for at finde de byggematerialer, som du skal bruge.

Find et stort udvalgt af byggematerialer hos os

Skal du i gang med et nyt byggeprojekt eller er du løbet tør for de vigtige materialer, så har vi et stort udvalg af forskellige byggematerialer. Det kan for eksempel være, at du skal lægge nyt gulv, eller at taget trænger til nye tagrender. Det kan også være, at du er i gang med flere projekter på en gang, og så kan det en gang i mellem være svært at holde et overblik over, hvilke materialer man skal bruge.

 

Hos os finder du vores store udvalg af mange forskellige byggematerialer, så du kan danne dig et overblik over dit byggeprojekt.

 

Byggematerialer til alle byggeprojekter

Hos os finder du et bredt udvalg af byggematerialer til både udendørs- og indendørsprojekter. Vi tilbyder mange forskellige typer af materialer som for eksempel stål, beton og træ. Derudover kan vi også både hjælpe dig med materialer til facadearbejdet, der skal få projektet til at se flot ud, som for eksempel den rette maling eller beklædning.

 

Vi har også det, der skal give dit byggeprojekt et godt fundament i form af cement eller lecablokke. Du finder et bredt udvalg blandt vores produkter, og er der et byggemateriale, du ikke kan finde, så kan vi altid hjælpe dig med at skaffe det hjem, hvis du kontakter os.

 

Vi giver dig overblik i dit indkøb af byggematerialer

Det kan som sagt være en større opgave at danne sig et overblik over, hvilke byggematerialer man skal bruge og hvor mange. Når du kigger igennem vores byggematerialer, så er de delt op i forskellige kategorier som for eksempel materialetyper. På denne måde kan du let få et overblik, hvis du for eksempel ved, at dit byggeprojekt skal bruge trælister. Så kan du finde disse under kategorien trælast. Hvis du helt specifikt ved, hvilke trælister du skal bruge, så kan du også bruge vores smarte søgefunktion.

 

Byggematerialer af høj kvalitet

Vi sørger for, at alle vores byggematerialer på siden altid er i høj kvalitet, så du ikke står tilbage med et faldefærdigt byggeprojekt. Vores byggematerialer er derudover også fra danske producenter, der er anerkendte i branchen. Selvom vi arbejder med høj kvalitet, går vi ikke på kompromis med priserne. Vi stræber nemlig efter at tilbyde lave priser, og så er fragten også gratis, så længe det er inden for vores fragtgrænser.

 

Indkøb af byggematerialer skal være nemt

Vi vil gerne gøre dig tilfreds, når du skal finde byggematerialer til et projekt, og derfor har vi skabt en let og overskuelig online butik. Vi har solgt byggematerialer i over 50 år, og hos os finder du materialer til både privat og erhverv.

 

Vi tilbyder byggematerialer til indendørs- og udendørsprojekter samt det værktøj, disse projekter nu kræver. Hvis du ikke kan finde det materiale du leder efter, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at få det hjem til dig. Så hvis du står og skal bruge byggematerialer til dit næste byggeprojekt, men har lidt svært ved at danne dig et overblik, så er du kommet til det rette sted.